Afbeeldingen Lampen Zonder Snoer Moderne Led Tafellamp Draadloos Dimbaar Straluma Ideeën

Ik sprak tegenwoordig met de eigenaar, steve, en hij had niet aardiger of behulpzamer kunnen zijn. Trouwens. Dit is geen ondersteund bericht. Eerlijk gezegd kan het me niet zoveel schelen, omdat ze niet veel betalen en als ik ze doe, is het constant voor een product waar ik echt van hou.

Ze hebben echter een fantastische lijn bureaulampen op batterijen en twee ervan kunnen zelfs buiten worden gebruikt. Heilige stront. Dit wordt alleen maar beter en beter.

De modern lantern-website is erg verbluffend en ze geven in deze video uitleg over hoe eenvoudig het is om de batterij te vervangen. Het vrouwtje had 15 seconden nodig om de batterij te verwisselen; vanaf het moment dat ze de lamp aanraakte tot het moment dat ze hem lager op de tafel zette.

Het enige wat je nodig hebt is een extra batterij en je kunt een constante lichttoevoer van de batterij hebben. Geen twijfel, ze zijn modern lantern in de volgende update van laurel's rolodex.

Ze promoten zowel naar de handel als naar de detailhandel. Ontwerpers krijgen een kleermakerskorting die varieert afhankelijk van het aantal bestelde lampen.

En ik ben vergeten te vragen of ze een drager hebben om je lampen op batterijen te zetten. Ik weet niet of jullie dit ooit hebben gezien, maar er is een vrij goede tutorial waarin deze mensen van de blog view along the way je vertellen hoe je een tafellamp in een lamp op batterijen kunt veranderen.

Ze laat je niet alleen zien hoe je de finish kunt herstellen met rub 'n buff. Maar dit is de lamp die ze snoerloos hebben gemaakt. Trouwens, ik gebruik rub 'n buff al jaren en het is relatief hoogwaardig spul.

Ze hebben ook een tutorial voor het draadloos maken van een shaded tafellamp. Eerlijk gezegd, totdat je absoluut herkent wat je doet, zou ik er waarschijnlijk een elektricien mee laten werken.

Er is een veel voorkomend probleem in het diagram binnenshuis waar niemand het over heeft. Het is allemaal erg stil, zie je. Het is het probleem van het lampsnoer.

(ja, ik zei het. ). Iedereen wil altijd nep alsof het niet langer een probleem is. Alsof ze hun bureau gewoon in het midden van hun kamer kunnen neerzetten en hun lampen niet eens rechts van toegang tot een stopcontact nodig hebben.

Alsof hun lampen niet eens met snoeren komen. Zoals ze al hun kantoorwerk in de stralende middagzon doen, waar hebben ze eigenlijk een werkende lamp voor nodig?.

Maar laten we het hebben over de realiteit. Natuurlijk, het centreren van uw bureau in het midden van uw kantoor lijkt praktisch:. Je staat voor de deur van de kamer van waaruit je aan je bureau zit, wat je zonder problemen een a-plus oplevert van de feng shui-opperheren.

En als u uw bureau weghoudt van de muur, opent uw muurhuis voor veel opbergruimte. Maar er is één probleem. Tenzij je je rekeningen wilt betalen terwijl je gehuld bent in de donkerste, pikzwarte nacht (en dat zou echt kunnen), heb je een lamp op dat bureau nodig.

6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën

Lampen zonder snoer moderne led tafellamp draadloos dimbaar straluma ideeën

Afbeeldingen Lampen Zonder Snoer Moderne Led Tafellamp Draadloos Dimbaar Straluma Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.straluma.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Geel De Keuken Ideeën 6X Kerst Binnenkijker Christina Tips 4X Elegant Back To Work Ideeën 6X Verzameling Werkplek Kinderkamer Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 5X Inspirerend Industriele Eettafel Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 6X Het Beste Gordijnrails Of Roede Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 6 Slaapkamer Zwarte Muren Ideeën 5 Maatwerk Inbouwkasten Op Zolder Slaapkamer Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën 5X Galerij House Doctor Musthaves Ideeën