Prachtig Lampen Zonder Snoer Menu Phare Led Lamp Draadloos Ideeën

En die lamp wordt geleverd met een vervelend snoer, wat een time-outgevaar is en vooral - natuurlijk - een doorn in het oog. Laten we eerlijk zijn, hoe oncool en verontrustend is deze puinhoop?. Maar als je niet bereid bent afbreuk te doen aan het kamerplan waar je de voorkeur aan geeft (en je geeft er de voorkeur aan om de feng shui-geeks te sussen), kun je je lamp hebben en hem ook milderen.

Zonder het snoer. Dit is hoe we onze trieste kleine reddingslamp hebben genomen, de verkoop van $ 1 die we constant in deze post vinden:. En het gehackt om de draad weg te nemen, zodat het op het bureau kan zitten dat we in het midden van ons kantoor hebben gecentreerd.

Zonder dat vervelende gouden koord. Update: zie het bericht over hoe je deze stap voor schaduwlampen hier kunt doen. We hebben net dit ronde ding losgeschroefd (moer?). Elke lamp zal anders zijn, maar er moet een manier zijn om hem los te schroeven en de bovenkant te verwijderen.

Update: mark heeft gewoon een opmerking achtergelaten die ons wijst op deze led-lamp die recht in de lampfitting wordt geschroefd. We hebben het niet geprobeerd, maar het kan je in staat stellen om de stap van het solderen van de stripverlichting aan de lamp over te slaan en hem er gewoon in te schroeven.

Je moet nog steeds de batterij aansluiten, zoals we hieronder bespreken. Nu de lampen bij de lampfitting aan de lamp zijn gekoppeld, hebben we ze door het gat in de bovenkant van de lamp geregen en dat moeronderdeel er weer op geschroefd.

De led-striplampen hebben een peel-and-stick achterkant, dus je haalt de papieren achterkant eraf. En plakt de lampen gewoon overal aan de binnenkant van de lamp. Het wil niet mooi zijn. Tenzij dat essentieel voor je is.

…bijna klaar!. Klem het batterijpakket op een 9 volt batterij en onderhoud de draden tot aan de lampdraden. Kijk of het lampje gaat branden. (zorg ervoor dat de schakelaar aan staat!) als dit niet het geval is, verwissel dan de draden.

Als je weet welke draad waar hoort, verwijder dan de batterij, draai de draden in elkaar en plak ze vast met isolatietape. We hebben ze ook gesoldeerd, maar dat is optioneel. Bevestig de 9 volt batterij nog een keer en stop deze in de lamp.

Zet de lamp dan eenvoudig weer in elkaar. We hebben het stuk vilt er weer op geplakt en wat klittenband aangebracht, zodat het blijft zitten, maar gemakkelijk kan worden verwijderd om de batterij te verwisselen.

We hadden de meeste van deze spullen bij de hand, de enige kosten voor ons waren de led-verlichting. We hebben maar twee meter licht gebruikt en we hebben veel plannen voor de restjes!. Tot nu toe, zo goed! we hebben de milde ongeveer 8 uur voltooid en het gaat nog steeds goed.

Wil je je lamp aan de fellere kant hebben, kies dan voor het 8-batterijpakket, want die levert 12 volt. De 9 volt zal iets zwakker werken. Update: we hebben besloten dat de helderdere aa een stuk beter is, dus hebben we onze lamp vervangen.

Om u een idee van helderheid te geven, is onze lamp iets helderder dan een gloeilamp van 40 watt en iets zwakker dan een 60 watt. En dat is het verhaal van hoe onze trieste, misplaatste kleine reddingslamp zichzelf afstofte, een nieuw huis observeerde, alles opknapte en nu met zijn leven naar locaties gaat.

Gaan waar het maar wil, echt waar. Omdat het geen toegang wil tot een stopcontact.

6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën

Lampen zonder snoer menu phare led lamp draadloos ideeën

Prachtig Lampen Zonder Snoer Menu Phare Led Lamp Draadloos Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.flinders.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Afbeeldingen Interieur Woonkamer Ideeën 6 Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Ideeën 5X Elegant Grote Robuuste Eettafel Ideeën 5X Super Goed Zwarte Design Eetkamerstoelen Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 5X Inspirerend Voordelen Van Buitenzonwering Ideeën 5X Prachtig Decoratie Met Fotolijstjes Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 6X Spiegel In De Badkamer Ideeën 6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën