Prachtig Lampen Zonder Snoer Atmosphere Playwright Stratford On Avon Lamp Ideeën

Met de juiste draadloze lamp kunt u hoeken zonder stopcontact opknappen, draagbare verlichting opzetten en de wirwar van snoeren verminderen. Deze lampen op batterijen bieden de fijnste flexibiliteit in verlichting, waardoor het eenvoudig is om nieuwe verlichting in te stellen.

De hierboven genoemde hoogwaardige draadloze lampen zijn aantrekkelijk, praktisch en flexibel om elke kamer in stijl te verlichten. Draadloze lampen zijn realistisch en flexibel, waardoor je de vrijheid hebt om overal in een kamer verlichting toe te voegen en de verlichting naar behoefte te verplaatsen.

Er is waarschijnlijk een zwak punt in elk huis dat baat zou moeten hebben bij een verlichtende draagbare lamp. Kiest u nog steeds de fantastische draadloze lamp voor uw behoeften? lees verder voor enkele veelgestelde vragen en antwoorden.

De looptijden variëren van 2 uur tot 100 uur op een volledige lading, afhankelijk van het lampplan en de helderheidsinstellingen. De lumenoutput is volledig afhankelijk van het licht, variërend van gloeiende nachtlampjes die ook 50 lumen kunnen uitstralen tot draadloze werklampen die meer dan 1.

000 lumen uitstralen. Veel huishoudelijke draadloze lampen vallen tussen de 100 en 600 lumen. Hallo allemaal!! de inzending van vandaag is een snelle zelfstudie over het maken van een stopcontact op batterijen dat u kunt gebruiken om laagspannings-dc-elektronica van stroom te voorzien, in dit geval een 12v-lamp.

Het is een uitstekende manier om met verlichting in het midden van een kamer om te gaan als je zwevende meubels hebt en alleen muurwinkels (zoals mijn woonkamer hier). U kunt uw lamp plaatsen waar u maar wilt en u hoeft zich geen zorgen te maken dat mensen over snoeren struikelen.

Let op: deze stekkerdoos met batterijvoeding is alleen voor laagspanningselektronica, zoals de 12v-lamp. De batterijen kunnen uw gewone 120v-elektronica niet van stroom voorzien. Ik heb het alleen op de 12v-lamp gebruikt en ik zou niet willen voorstellen om een ​​ander apparaat van stroom te voorzien, behalve als u zeker bent van de spanningsvereiste van het apparaat.

Deze lamphack was weliswaar het geesteskind van mijn man, dus ik neem geen eer. Maar ik moet het delen omdat het zo gemakkelijk en zo geniaal is. Bovendien is het niet-destructief voor de lamp. Bevestig de rode en zwarte draden aan weerszijden van een stopcontact (de onderste of de bovenste) op het stopcontact.

Met andere woorden, kies een stopcontact, plaats elke draad onder elke schroef aan beide kanten van het stopcontact en draai de schroeven voorzichtig vast om de draden stevig te sluiten. Laad het batterijpakket met batterijen en bevestig de klikconnector aan het batterijpakket.

Schroef je 12v gloeilamp in je lamp naar keuze en steek de stekker in het stopcontact. Verberg je stopcontact en batterijpakket door ze in de lampvoet te plaatsen (als er ruimte is), ze onder de tafel te monteren met commandostrips of ze in een decoratieve mand te plaatsen.

Ik heb gekozen voor de siermand:.

6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën

Lampen zonder snoer atmosphere playwright stratford on avon lamp ideeën

Prachtig Lampen Zonder Snoer Atmosphere Playwright Stratford On Avon Lamp Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.adamasapartment.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5X Trend Leuke Woonaccessoires Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 6X Accessoires Voor Badkamer Ideeën 5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 6X Super Goed De Leukste Koffiebars Ideeën 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 5X Verbazingwekkend Cognac Leren Eetkamerstoelen Ideeën