Inspirerend Mooi Gedekte Tafels 10X De Mooist Van Pinterest Alles Om Je Huis Ideeën

"als je eenmaal begrijpt dat tafelschikking op logica is gebaseerd, worden de zaken veel minder intimiderend", zegt etiquette-consulent pamela hillings.

U begint bijvoorbeeld met het eten van een maaltijd door het bestek aan de buitenkant links en rechts te gebruiken en werkt vervolgens dichter naar het bord toe terwijl de maaltijd vordert.

Vorken staan ​​links van het bord, messen en lepels rechts. Stemware is boven en rechts van het bord geplaatst; brood-en-boterborden zitten boven de vorken, links van de omgeving.

Het bestek moet uitgelijnd zijn met de onderste rand van de oplader, een groot bord, dat zal worden verwijderd nadat iemand zijn servet op zijn schoot heeft uitgespreid (servetringen, die regelmatig worden gebruikt bij huishoudelijke maaltijden, kunnen ook als feestelijke decoratie worden gebruikt).

Het waterglas staat boven het dinermes, de witte wijn aan de rechterkant en de karmozijnrode wijn in het midden.

"als er meer dan vier gezelschappen worden verwacht, zorg er dan voor dat je van tevoren zitplaatsen creëert", zegt smith.

"plaatskaarten zijn een mooi gebaar, of de gastheer kan mensen ook naar hun stoel leiden. " en onthoud, als u locatiekaarten gebruikt, zorg er dan voor dat u ze voor uw gasten plaatst, maar nu niet voor uzelf.

Hoewel het misschien protocollair lijkt, pleiten zowel lee als smith sterk voor het plaatsen van een servet onder de vorken.

"het maakt nogal wat lawaai en af ​​en toe een vallende vork als gasten hun servetten trekken voor gebruik", zegt smith.

"het eerste onderdeel dat mensen doen als ze gaan zitten, is naar het servet grijpen, en ze moeten de regio-omgeving verstoren om bij het servet te komen, wat niet gracieus is", voegt lee eraan toe.

Denk er ook aan om van tevoren te bedenken bij het dekken van de tafel - als er toast komt, zegt smith dat er een champagneglas moet worden toegevoegd en dat het het verst naar de juiste plaats moet worden geplaatst zodat gasten moeiteloos hun glas kunnen heffen.

Je hoeft geen fortuin uit te geven aan borden of glazen om een ​​stijlvolle tafel te creëren. Met de juiste accessoires zien uw tafelinstellingen eruit als een miljoen dollar.

Er is geen behoefte aan match; voel je vrij om te gaan met een niet-overeenkomend thema. Enkele manieren om je servies en glazen aan te kleden:.

Linnengoed zal uw bureau onderscheiden van het gewone. Gelukkig is er een grote verscheidenheid aan stijlvolle, laaggeprijsde tafellinnen keuzes.

Houd een doos of lade gevuld met het unieke linnengoed dat hieronder wordt vermeld in kleuren, texturen en patronen die combineren en matchen.

Sommige linnengoed met een vakantiethema is ook de moeite waard om in uw linnendoos te bewaren om wat vakantieplezier toe te voegen aan uw tafelinstellingen.

Benodigdheden zijn onder meer:. Breng de schoonheid van uw tafelinstellingen naar voren door een middelpunt te gebruiken om een ​​centraal punt te creëren.

Het middelpunt zal het thema van de tafel verenigen en oppompen. Wees creatief, maar houd er rekening mee om het laag en smal te houden; hoge middenstukken maken het moeilijk om mensen aan de andere kant van de tafel te zien, en massieve exemplaren kunnen je couverts verdringen.

Een geschikte vuistregel is dat je minimaal 14 inch nodig hebt op elk facet van het middenstuk voor omgevingsinstellingen.

Trek ten minste 28 inch af van de breedte van uw tafel; zo blijft er voldoende ruimte over voor uw middelpunt.

Enkele ideeën voor het middelpunt zijn:.

5X Trend Mooi Gedekte Tafels Ideeën

Mooi gedekte tafels 10x de mooist van pinterest - alles om je huis ideeën

Inspirerend Mooi Gedekte Tafels 10X De Mooist Van Pinterest Alles Om Je Huis Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : homedeco.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Trolley In De Keuken Ideeën 5 Zweedse Slaapkamer Met Authentieke Details Ideeën 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën 5X Frisse Lichte Badkamer Textieldesigner Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 6 Senioren Slaapkamer Inrichten Ideeën 6X Zwart Wit Badkamer Ideeën 5X Elegant Leukste Ledikanten Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën