Elegant Muurdecoraties Babykamer Ideeen Creatieve Ideeën Nelemans Wooninspiratie

Beperk jezelf niet tot wit houtwerk, meubels of stoffering voor de slaapkamer van je peutermeisje. Het gebruik van een keuze als brons/goud in deze kinderkamer zet de vrouwelijke sfeer in de kinderkamer voort, maar voegt een warmte toe die moeilijk te vinden is met puur wit.

Het kunstwerk was het eerste stuk van de kinderkamer, en daaruit kwamen alle verschillende herinrichtingskeuzes. We vinden het vooral leuk dat deze pix jarenlang zullen werken en het vooruitzicht hebben om erfstukjes te worden.

U hoeft geen gecoördineerd kleurenschema of thema te hebben om een ​​prachtige kinderkamer te hebben. Deze eclectische explosie van kleuren en stijlen bewijst het. Deze kinderschets bevat eenvoudige, kleurrijke prints in primaire kleuren, een regenboog pomponslinger, muurschilderingen en emblemen met een vleugje retro en een flinke scheut washi-tape.

Ze komen allemaal samen om een ​​opstand van kleuring te creëren die op de een of andere manier werkt. Soms zal je huis je kinderkamerinrichting informeren, en dat is het geval in deze elegante victoriaanse kinderkamer.

Het geweldige glas-in-loodraam zit buitensporig boven de wieg, dus het is geen gevaar, en het periode-correcte behang past perfect bij het houtwerk. Een ding om op te merken, als je voor een vintage kinderkamer gaat, wees dan voorzichtig met de items die je gebruikt.

Veel oudere meubels zijn zowel gemaakt met methoden als met stoffen waarvan we nu weten dat ze onveilig zijn. Deze prachtige wieg is een reproductie en zorgt ervoor dat noch het metaal, noch de constructie een gevaar vormt.

Als je het geslacht van je baby een verrassing wilt houden, of als je genderneutrale kinderkamerideeën kiest, dan zijn deze voor jou. We houden van dit idee voor een kinderkamer op een schoolbord.

Het is niet alleen een opmerkelijke genderneutrale optie, maar je kunt het constant afwisselen en het zal de komende jaren werken. Als je je zorgen maakt over het te donker maken van de kinderkamer, doe dan wat deze vader en moeder deden.

Combineer de zwarte muur met witte meubels en gebroken witte muren voor de ontspanning van de kamer. De witte en donkere kleuren van groen behang in deze kinderkamer zorgen voor tijdverdrijf zonder te overweldigend te zijn.

Er zijn onbeperkte manieren om met dit subtielere genderneutrale kinderkamerdecor te werken omdat het geen al te sterk thema heeft. In dit geval zijn dieren van de afrikaanse savanne gebruikt in het kunstwerk en zacht speelgoed.

Maar je kunt net zo goed jungledieren, een reisthema of iets anders gebruiken waar je zin in hebt.

5X Afbeeldingen Muurdecoraties Babykamer Ideeen Ideeën

Muurdecoraties babykamer ideeen creatieve ideeën - nelemans wooninspiratie

Elegant Muurdecoraties Babykamer Ideeen Creatieve Ideeën Nelemans Wooninspiratie

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.nelemans.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën 5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën 5X Uniek Blauwe Muur Ideeën 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 5 Slaapkamertrends Lente 2020 Ideeën 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 5X Galerij Ferm Living Plantenbak Ideeën 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 6 Senioren Slaapkamer Inrichten Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën