Afbeeldingen Muurdecoraties Babykamer Ideeen Van Inspiratie Naar Behangboom! Uiltje Boompje Beestje Ideeën

Groen en geel zijn de gebruikelijke kleuren voor een genderneutrale look, maar dat betekent niet dat ze saai hoeven te zijn. Een enkele groene muur met witte of gebroken witte meubels vormt de beste achtergrond voor je andere kinderkamerdecoraties.

Je kunt het simpel en ingehouden houden zoals bij deze kamer, maar het eenvoudige kleurenschema maakt het gemakkelijk om een ​​vleugje pit toe te voegen met meer opwindende accenten.

Dit kleurenschema, met grijs en paars op wit, is een flexibele manier om de babykamer te decoreren. Een kleine maar opvallende strook steremblemen verenigt de toon.

Details zoals de stoffen manden in de opbergplanken zorgen voor een kleermakerservaring zonder de designerkosten. Grijze strepen op de ene muur en een vervaagde aquatint op de andere houden deze kamer genderneutraal.

Deze unieke kamer wordt gedeeld door een peuterjongen en een babyvrouw en is warm en gastvrij voor beide. Ze zijn niet alleen genderneutraal, maar als je je stukken zorgvuldig uitkiest, kan hout een extra duurzame en veel minder milieuongunstige optie zijn.

Ook zal onbehandeld hout naar alle waarschijnlijkheid minder dampen of chemicaliën afgeven, zoals sommige geverfde of behandelde gadgets dat kunnen. Ten slotte kun je op de meeste plaatsen natuurlijke houtproducten vinden, wat betekent dat je keukenkasten of soortgelijke voorwerpen in de kinderkamer kunt hergebruiken.

Niet elke kinderkamer hoeft een fortuin te kosten, zoals deze prijsklasse-ideeën voor babykamerdecoratie bewijzen. De schilderfase van een kamer met een vleugje kleur kan een gedurfd, geweldig statement maken zonder veel te kosten.

Deze levendige onervaren aan de muur onder aan de achterkant van de ingebouwde planken biedt zo ontzettend veel extra persoonlijkheid dan een simpele witte muur en is tegelijkertijd minder imposant dan een stevige groene muur.

Als je een vaste hand hebt, zijn washi-tapestrepen een goedkope optie voor kinderkamerdecoratie. Als je geen consistente hand hebt, maar wel veel geduld hebt, zijn deze washi tape-kruisen ook een topkeuze.

Of, als u op zoek bent naar iets dat een beetje helderder is, zijn deze washi-tape-bergen relatief spectaculair. Deze stickers voor ijsstrooien zijn niet duur, of je kunt het uiterlijk nabootsen met testerpotten met verf of zelfs verfpennen als je de juiste pastelkleuren kunt vinden.

We houden van deze gedachte omdat je het kunt combineren met eenvoudige witte armaturen en add-ons of de strooitinten kunt oppikken en ze kunt gebruiken om planken of hergebruikte items zoals dressoirs te schilderen.

Een optie is om een ​​set goedkopere spiekbriefjes te kiezen en ze te gebruiken als een beginfactor voor het strooikleurenschema. Het eindresultaat is een duur ogende, gecoördineerde kwekerij voor een prikkie.

Deze galerijmuur ziet eruit als een dure designeroptie, maar elk stuk werd vroeger hergebruikt van elders in huis, een doe-het-zelf-project of een aandenken aan een speciale gebeurtenis of reis.

De cirkelslinger kwam van de babyshower van de moeder. De karmozijnrode papieren bloem en de slingers waren zelfgemaakt, met de slingerstukken afkomstig van de lei van een hawaii-reis.

En de laatste factoren waren ergens anders in huis.

5X Afbeeldingen Muurdecoraties Babykamer Ideeen Ideeën

Muurdecoraties babykamer ideeen van inspiratie naar behangboom! – uiltje boompje beestje ideeën

Afbeeldingen Muurdecoraties Babykamer Ideeen Van Inspiratie Naar Behangboom! Uiltje Boompje Beestje Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.uiltjeboompjebeestje.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 5X Inspirerend Glas In Lood Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Leeshoek Inspiratie Ideeën 6X Super Goed Decoratie Voor Planten Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 5X Trend Leuke Woonaccessoires Ideeën 5X Elegant Douche Plafond Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën