Verbazingwekkend Muurdecoraties Babykamer Ideeen Decoratie Tips Myposter Blog Ideeën

Behangmonsters, scrapbookpapier of zelfs een afdruk van een online bepaald monster kunnen ervoor zorgen dat een standaard, doorsnee meubelstuk een speciaal kunstwerk lijkt.

In dit geval kreeg een boekenplank van ergens anders in huis een nieuw bestaan ​​door aan de achterkant van de planken schattig roze flamingopapier toe te voegen. Daarna kwamen er een paar bijzondere items bij, zoals de flamingo-fotobody en knuffel.

Niet elk thema hoeft een over-the-top, in-your-face evenement te zijn, zoals deze delicate kinderkamer met een nautisch thema laat zien. De lichtblauwe en nauwelijks zandkleurige kleine lettertjes zorgen voor een zeemansgevoel als basis.

Een ingelijste walvisafbeelding en een paar accentgedeelten verbinden de elementen met elkaar. De slimme voorkeur voor kunstwerken maakt deze kinderkamer met superheldenthema prachtig zonder dat de kamer aanvoelt als de binnenkant van een fotoroman.

Als u schilderijen kiest als uw blikvanger, hoeft u geen dure, zachte meubels met een thema te kopen die maar een korte tijd meegaan, zoals ledikanten. In plaats daarvan, zoals in deze kamer, kun je een aantal stoffen uitkiezen met tinten die linken naar de kunst.

Een regenboogkleurig thema voor je kinderkamerinrichting geeft je voldoende ruimte om speels te zijn, en je hoeft geen gigantische regenboog op de muur te schilderen om het te doen.

De stippen in deze kamer passen bij de regenboogkruk, de ladetrekkers van het dressoir en de zelfgemaakte pom-pom-naamslinger aan de muur. Deze circuskwekerij maakt gebruik van een op de grote top geïnspireerde verfbeurt op het plafond om dit een over-the-top maar toch op de een of andere manier subtiele babykamer te maken.

De verfkleur en het diagram verzwaren de kamer bijna, maar het is vanaf de rand geïntroduceerd via de verstandige gele kroonluchter en de geel ingelijste retro circusposters.

De details van gebleekt drijfhout op deze wieg zijn ideaal voor dit boho-strand, kinderkamer met een surfer-dude-thema. Gevulde speelgoedwales passen bij de walvisprint van het aankleedkussen, terwijl eenvoudige, niet-babyspecifieke decorgedeelten boven de wieg goed zullen werken wanneer uw baby opgroeit tot een baby die naar eigen smaak wil opknappen.

Dit is een van onze favoriete ideeën omdat een kinderkamer met een ruimtethema op veel manieren kan worden aangepast. Je kunt gaan voor een wetenschappelijk gevoel, een sciencefictionvibe, een hyperlink naar mythologie of in vele andere richtingen.

In deze twee voorbeelden dient een zeer vergelijkbare kenmerkende muur als achtergrond voor een star wars-thema in de ene kamer en een astronautenthema in de andere. Kleine kamers kunnen een grote klap uitdelen, zoals deze kinderkamerdecorideeën voor kleine kamers aantonen.

Een manier om het meeste uit een kleine kinderkamer te halen, is door slimme meubelkeuzes te maken. Dit ledikant heeft een wisselplateau bovenop, zodat je twee porties in één krijgt.

Er is de bonus van een rail op het aankleedplateau, dat betekent dat je geen extra verdieping wilt om de kleding van je kleintje neer te leggen.

5X Afbeeldingen Muurdecoraties Babykamer Ideeen Ideeën

Muurdecoraties babykamer ideeen decoratie tips myposter blog ideeën

Verbazingwekkend Muurdecoraties Babykamer Ideeen Decoratie Tips Myposter Blog Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.myposter.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend Hanglampen Zonder Kap Ideeën 5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën 5X Kracht Edelstenen Huis Tips 6X Inrichting Klein Appartementje Tips 6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 6 Nachtkastje Slaapkamer Ideeën 5X Prachtig Decoratie Met Fotolijstjes Ideeën 6X Galerij Australisch Kleurrijk Huis Ideeën 4X Elegant Back To Work Ideeën 6X Het Beste Diy Interieur Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 6 Senioren Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Moderne Minimalistisch Witte Slaapkamer Suite Ideeën