Afbeeldingen Tuin Ontwerpen Voorbeelden Tuinontwerpen, Bekijk De Voorbeelden. Tuinontwerpen Van Lensen Ideeën

Onthoud dat smalle, laag beplante bedden zit- of eetgedeeltes kunnen definiëren, net als rijen beplante troggen - kies groenblijvende geurende planten, zoals lavendel of mexicaanse oranjebloesem.

Containers bieden echter de meeste flexibiliteit, zodat u ze op elke gewenste manier kunt doorgeven.

'kruipende rozemarijn is een prachtige plant voor de rand van containers, omdat het anders loopt dan rechtop groeit, groenblijvend is en in het voorjaar wordt opgenomen in blauwe bloemen', zegt tony woods, directeur van tuinontwerporganisatie garden club london.

Als je geen ruimte hebt voor metersdiepe bedden, zou je achter in de border klimmers kunnen plaatsen zodat je toch boven in de beplanting kunt komen.

Kies voor klimplanten voor een groenblijvende clematis, die een mooie en levendige weergave geeft. Tony woods beveelt jasmijn van beroemdheden aan voor zitgedeeltes: 'het gedraagt ​​​​zich heel braaf, produceert de hele zomer honderden witte, wasachtige, geurende planten en reageert correct op bezuiniging, dus het is ideaal om achter een zithoek te plaatsen waar u niet kies voor hangende planten en geniet van de geur.

'. Als je bloeiende planten kiest, probeer er dan een paar te maken die 'buiten het seizoen' presteren, zodat je het hele jaar door wat kleur hebt, of bollen in de lente en de vroege zomer om de tuin een hoogwaardige start te geven.

Bezorgd over de invloed van het milieu op uw tuin? als je op zoek bent naar manieren om het duurzamer te maken, laat the samphire garden van sue townsend zien hoe je een tuin kunt creëren die de planeet ten goede komt en niettemin barst van de textuur en visuele interesse.

De kusttuin in suffolk, gelegen tussen bestrating van regionaal teruggewonnen york stone, maakt gebruik van een rijk palet van droogtetolerante beplanting, waaronder inheemse kustplanten, grassen en mediterrane struiken omgeven door een stenen mulch in verschillende maten.

Planten bestaan ​​uit verbena bonariensis, eryngiums, euphorbias, lavendel, achillea, ballota, miscanthus nepalensis, pennisetum, verbena en thymus.

Zorg ervoor dat u waterdoorlatende oppervlakken gebruikt, zodat het water op natuurlijke wijze in de grond kan stromen.

Volwassen struiken kunnen een startfactor zijn voor het bouwen van een schema. Ze blokkeren de schittering van de zon en kunnen ook worden gebruikt als anker voor schaduwzeilen, een hangmat, hanglampen of opvallende decoraties.

Bomen kunnen bovendien een onaantrekkelijk beeld geven op het scherm of helpen bij het filteren van geluid en luchtvervuiling als u in de buurt van een drukke weg blijft.

En ze komen de natuur aanzienlijk ten goede, ze leveren stuifmeel voor insecten en onderdak voor vogels, en veranderen koolstofdioxide in de lucht in zuurstof.

In feite is een zich ontwikkelende mode meerstammige struiken - door deze te planten kan een architectonisch pronkstuk worden gecreëerd, waarbij de elegante luifels zich lenen voor gelaagde onderbeplanting of, indien exclusief geplant, het ontwikkelen van een plaatsend structureel statement.

Zoals hieronder te zien is in deze hedendaagse suffolk-tuin met behulp van caitlin mclauglin, creëren meerstammige struiken en zachte beplanting een gedeconstrueerde bosomgeving in een voortuin.

6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën

Tuin ontwerpen voorbeelden tuinontwerpen, bekijk de voorbeelden. tuinontwerpen van lensen ideeën

Afbeeldingen Tuin Ontwerpen Voorbeelden Tuinontwerpen, Bekijk De Voorbeelden. Tuinontwerpen Van Lensen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.lensenhoveniers.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën 5X Kerstdiner Jou Thuis Tips 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 5X Kroonluchter In Interieur Tips 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 5X Verbazingwekkend Fotograferen Interieur Ideeën 6X Ideeen Kerstboom Versieren Tips 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën