Afbeeldingen Tuin Ontwerpen Voorbeelden 30X Tuinontwerpen Ideeën

'bomen zijn geweldig als leefgebied en voedselvoorziening voor dieren in het wild en als bron van koolstofafvang.

Bovendien geven ze structuur en architectuur aan een tuin', zegt sarah squire, voorzitter van squire's garden centres.

'er zijn struiken voor elke afmeting en vorm van de tuin, van een kleine acer in een pot op een balkon of een prachtige bloeiende kers in een teruggekeerde tuin, tot berken, berkenboom en haagbeuk (mijn persoonlijke favoriet) voor grotere ruimtes.

'. De schaduw en mode van uw bestrating en de manier waarop deze wordt gelegd, kan een stevig lay-outpad voor de hele tuin opleveren.

Een grijze of witte steen die in een willekeurige steekproef is gelegd, zal bijvoorbeeld de toon zetten voor een franse u.

S. Kijk; zwarte of zilveren bestrating georganiseerd in een normale grafiek zal de perfecte achtergrond vormen voor een strak en hedendaags schema; terwijl gouden steen gerangschikt in een gecombineerd patroon een engels landelijk gevoel creëert.

Inspiratie nodig? butter wakefield creëerde een ingewikkelde bestratingslay-out van 10 onderling verbonden cirkels in haar ribbon wheel-tuin, elk onderscheidend in formaat en grootte en met elkaar verbonden met behulp van een 'lint' van yorkse kasseien.

De cirkels, gemaakt van een aggregaat van kalksteen en york-steen, zijn gelegd in een combinatie van keien en kasseien waardoor een prachtig effect ontstaat.

Als u de tuin van uw dromen wilt creëren, is aandacht voor detail alles. Creëer een mooi schema door uw plantenleven af ​​te stemmen op uw bestratingskeuze.

Bijvoorbeeld:. Michael john mcgarr, directeur en tuinmodeontwerper bij warnes mcgarr & co, stelt voor: 'in plaats van de oude versleten bestrating te wassen met een jet, moet u aan iets nieuws en opwindends denken, zoals grootformaat porseleinen plaveisel.

Porselein neemt geen water op en vereist dus veel minder reiniging dan de gebruikelijke soort bestrating, wat veel minder stress bij het wassen en veel minder hard werken betekent als het over de komende jaren wordt verlengd.

'. Hoe dan ook, het is een precies idee om een ​​beweging van uw eigendom naar de tuin te creëren. 'door ervoor te zorgen dat uw bestrating op hetzelfde niveau ligt als uw binnenvloer, kunt u de spanningen tussen het interieur en de buitenkant van het pand vervagen', voegt michael toe.

Is uw achtertuin op een uniek niveau? als u niet van het idee houdt om stenen treden op te nemen, kunt u een naadloze uitstraling krijgen met uw bestaande gazon, bijvoorbeeld door de overgang van het ene gebied naar het andere mogelijk te maken.

Zoals te zien is op de onderstaande foto, gebruikte tuinmodeontwerper helen elks-smith grastreden en integreerde ze in het bestaande gazon om de verkleinde patio te verbinden met het kleine zonneterras erboven.

6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën

Tuin ontwerpen voorbeelden 30x tuinontwerpen inrichting-huis.com ideeën

Afbeeldingen Tuin Ontwerpen Voorbeelden 30X Tuinontwerpen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.inrichting-huis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Badkamer Ideeen Voor Elke Stijl Ideeën 6X Inrichten Kamer Ideeen Tips 5X Ikea Besta Kasten Tips 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5 Slaapkamertrends Lente 2020 Ideeën 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën 5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 6X Inspiratie Voor De Nieuwe Badkamer Ideeën 5X Vintage Chique Badkamer Verbouwing Ideeën