Galerij Zwevende Tv Meubel Van Massief Eiken Ideeën

Moderne zwevende tv-meubels zijn een opmerkelijke manier om waardevolle ruimte in uw huis te behouden. In tegenstelling tot grote tv-standaards, die voor reiniging moeten worden verplaatst en minder veilig zijn, hebben wandsteunen geen extra onderhoud nodig.

We hebben zestien van de beste zwevende tv-apparaten voor wandmontage verzameld die de manier waarop u denkt over de inrichting van de woonkamer zullen uitwisselen. Als je een tv aan de muur wilt hebben, heb je een zwevende tv-console nodig.

Het asymmetrische tv-meubel van martin furniture is de perfecte match!. Twee vlakke oppervlakken en een enkele cubby bieden al het huis dat je nodig hebt voor je roku, dvd-speler of gameconsole.

Er is zelfs nog wat ruimte over voor decoraties. Tv-standaards blijken oneindig veel cooler als ze led-verlichting hebben, vooral als ze een zwevende tv-standaard zijn.

De zwevende mediaconsole van vigo biedt een moderne, strakke look die mooi combineert met de 16 led-lampjes in de opbergvakken, die eenvoudigweg voldoende ruimte bieden voor kritische elektronica en afstandsbedieningen.

Er is zelfs kleurbeheer voor de led-verlichting, evenals een ruim topoppervlak van ongeveer 71 inch voor decor of extra tv-accessoires. Of u nu uw persoonlijke thuisbioscoop bouwt of gewoon een complete opstelling voor een filmavond wenst, utopia's floating entertainment center heeft het allemaal.

Eenmaal aan uw muur bevestigd, biedt utopia een ankerpunt om uw tv ook aan de muur te bevestigen. Verschillende open planken lenen zich voor elektronica, entertainmentartikelen, afstandsbedieningen en meer.

Een bovenste plank biedt nog meer opbergruimte, terwijl de led-lampjes aan beide kanten van je tv sfeer creëren voor een filmavond. Wauw! deze futuristische tv-console aan de muur is niet van deze wereld! een in het oog springend entertainmentsysteem is onmisbaar voor uw huishouden, dus waarom zou u er niet een aanschaffen die alle verschillende consoles in het stof achterlaat?.

Met een strak hedendaags ontwerp, 16 led-lichtinstellingen (compleet met afstandsbediening) en gladde glazen planken, is meble's wandgemonteerde tv-standaard zowel duidelijk functioneel als visueel verbluffend.

Het installeert moeiteloos op partities met een eenvoudig pinsysteem. Ik zie zo weinig rustieke mediaconsoles dat het elke keer weer een verrassing is. Het zwevende tv-meubel van south shore heeft zo'n prachtig verweerd eikenhout dat ik in de verleiding kom om er zelf een te kopen!.

Zes enorme kaartenbakken maken het mogelijk om een ​​paar digitale apparaten op je tv aan te sluiten. Om de ruimte van de console absoluut te maximaliseren, heeft south shore bovendien twee opbergvakken aan beide uiteinden afgedekt voor dvd's, cd's of decoratie.

Je hebt overwogen zwevende bureaus, zwevende wandkasten en meer, maar heb je ooit een zwevend tv-meubel gezien? de berno hoogglans zwevende moderne tv-standaard is een uitzonderlijk woonmeubel dat ook een ruimtebesparend wonder is.

Dit tv-meubel voor wandmontage is ideaal voor moderne huizen die hun woonkamer liever naar een hoger niveau tillen. U kunt kiezen uit drie hoogglans afwerkingen: grijs, zwart en wit.

Nogmaals wil ik mijn dank uitspreken aan degenen die zwevende meubels maken, omdat ik een hekel heb aan het verplaatsen van zaken om te stofzuigen. De lampo modular wall units gaan nog een stap verder met het idee van zwevende meubels door het aanpasbaar te maken.

6X Uniek Zwevende Tv Meubel Ideeën

Zwevende tv meubel van massief eiken ideeën

Galerij Zwevende Tv Meubel Van Massief Eiken Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : itwschomaker.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 5X Verbazingwekkend Deuren Verven Tips Ideeën 6X Trend Bloembollen In Huis Ideeën 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 6X Planten Voor In De Badkamer Ideeën 6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën