Nieuw Zwevende Tv Meubel 4 Kleppen Kleur Naar Keuze Excellent Serie Ideeën

Door hun aard zijn drijvende uitgaanscentra zeer geschikt voor hedendaagse of hedendaagse ruimtes, maar ze kunnen desalniettemin in vorm worden gebracht met een verscheidenheid aan planstijlen.

Het is absoluut een kwestie van beslissen over een materiaal en afwerking die de look versterken waar je voor gaat. Een houten tv-meubel aan de muur in een natuurlijke beits is ideaal om in een midcentury of moderne familiekamer te plaatsen.

Walnoot of eiken werken bijzonder goed om een ​​ruimte te verzachten en op te warmen. Aan de andere kant gaan hedendaagse en minimalistische woonruimtes mooi samen met glanzende zwarte of witte versies.

Ik heb zo lang gezocht naar de perfecte tv-kast voor aan de muur. Het moet aan aardig wat eisen voldoen: ophangen voor een ruimtelijk effect, veel opbergmogelijkheden (voor alle game devices, onze voorraad kaarsen, etc.

). Tegenwoordig zijn er zoveel uitstekende winkels met prachtige meubels om uit te kiezen. Ikea biedt ook veel mogelijkheden. Onder de kant-en-klare meubels vond ik er geen die aan mijn eisen voldeed.

De aloude bestå inrichting van ikea kwam hier dichtbij, maar was ooit ook niet meer helemaal compleet. Daarnaast was ze op zoek naar een onderzoeksmeubel (maar nu niet als tv-meubel).

Ze vond het in de keukenkasten van ikea. Na wat rekenwerk en puzzels zijn we erin geslaagd om ons perfecte tv-meubel voor aan de muur te maken. Het meubel bestaat eerlijk gezegd uit keukenwandkasten van ikea.

De lades waren eerst voor bestek. We hebben er 4 naast elkaar gehangen. Op het hoogtepunt daarvan een op maat gemaakte eikenhouten plank, 4 meter lang en 5 cm dik. De plank is 80 cm langer dan het meubel en dat geeft een speels effect.

Om de kabels van de tv en andere kasten (vrijwel) onzichtbaar weg te werken, hebben we gaten gemaakt in de ikea kast en de eikenhouten plank op de plek waar de tv staat.

De voordelen van deze inrichting ten opzichte van de bestå armaturen zijn wat mij betreft:. Nadeel: het is duurder dan de bestå meubelen, maar dan heb je wel een eyecatcher in je woonkamer!.

De eiken plank hebben we op maat laten maken bij houthandel van feij in s-gravendeel. Het personeel was zeer behulpzaam en nam echt de tijd voor ons. Je kunt zelf je gewenste plank uitzoeken.

Kortom: een aanrader!. De 4 apparaten van metod wandkastframes werden aan de muur opgesteld volgens de ikea specificaties. We hebben lades gebruikt, maar je kunt ook gewoon deuren en planken gebruiken, als je dat wilt.

Het systeem is flexibel. Ben je geïnspireerd geraakt voor je nieuwe tv-meubel? tag mij dan in de opgeef uitslag. Ik ben heel nieuwsgierig!. Het is verbazingwekkend hoeveel mensen niet zeker weten wat een zwevende tv-standaard is.

Mensen debatteren ook vaak of ze er zeker een moeten kopen en of ze de investering zeker waard zijn.

6X Uniek Zwevende Tv Meubel Ideeën

Zwevende tv meubel 4 kleppen - kleur naar keuze excellent serie ideeën

Nieuw Zwevende Tv Meubel 4 Kleppen Kleur Naar Keuze Excellent Serie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tv-meubels.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verzameling Buitenhaard De Tuin Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5X Prachtig Decoratie Met Fotolijstjes Ideeën 5X Laatste Diy Met Plant Ideeën 5X Super Goed Witte Woonkamer Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 5X Elegant Designer Hayon Studio Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 6X Super Goed Wonen Studio Ideeën 6X Kleine Ruimtes Inrichten Tips 6X Klein Wonen Kantoor Tips 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 5X Mooi Interieur Cadeautips Feestdagen Ideeën