Inspirerend Interieurhotspots In Middelburg Horecainterieur Hotel Roosevelt Misset Horeca Ideeën

Middelburg is een van die steden in nederland vol met onontdekte schatten. Het is als een miniatuurversie van amsterdam (maar gezelliger) en het hoogtepunt van zeeland, zeker als je van fotografie houdt.

Daarom laat ik je de 8 mooiste plekjes van middelburg, zeeland zien!. Als u vanaf het instructiestation naar het centrum van middelburg wandelt, is de segeersstraat waarschijnlijk de eerste laan die u binnenkomt.

De segeersstraat heet je alvast van harte welkom in middelburg met zijn mooie onervaren struiken en schattige winkeltjes. Aan de ene kant van de straat zie je de lange jan al en aan de andere kant kun je een kijkje nemen bij de grachtenpanden.

Deze straat voelt super levendig aan en daarmee de eerste foto hotspot in middelburg, nederland. Middelburg is omgeven door water. Zo vind je in het centrum een ​​haventje en kun je zelfs een rondvaart maken op een boot! om over deze grachten te komen, kom je af en toe een bruggetje tegen.

Mijn favoriete fotobrug in middelburg, zeeland, is bijvoorbeeld de bellinkbrug. Dit is een kleine witte brug voor fietsers en mensen te voet. Maar het allerbelangrijkste is dat de uitzonderlijke factor van dit bruggetje de grachtenpanden en boten eromheen zijn, waardoor dit een prachtige plek is om je volgende foto te maken.

Tip ➳ middelburg verken je prima te voet, want bijna het geheel is op loopafstand. Als je echter niet van wandelen houdt, verken middelburg dan zoals de meeste mensen in nederland zich verplaatsen: op de fiets.

Ps vind je mijn overhemd leuk? ik heb hem zelf ontworpen ️. Hier vind je nog meer ontwerpen. Middelburg voelt een beetje als een miniatuur, maar het grotere knusse model van de hoofdstad van nederland, amsterdam.

Bijvoorbeeld met grachten en pakhuizen door de hele stad. Een van die charmante straatjes met dit soort huizen is de nieuwstraat; er zijn er echter nog veel meer. Dwaal door middelburg en geniet van de mooie huizen.

Let echter goed op als je hier foto's maakt, want deze straat is toegankelijk voor auto's. Naast de lange jan is er in middelburg nog elke andere kerk die je wilt bezoeken.

De kerk, ook wel de oostkerk genoemd, is een achthoekige kerk met een koepeldak. Deze 17e-eeuwse protestantse kerk is speciaal gebouwd voor het uitvoeren van onderscheidende ceremonies.

De vorm van de oostkerk en de zichtlijn naar de kerk zijn ontzagwekkend en daarom fotogeniek. De metropoolhal van middelburg is een verbazingwekkend middeleeuws gebouw met tonnen details die in de steen zijn uitgehouwen.

Zo maken het ovale raam, de roze luiken en de klokkentoren de metropoolgang van middelburg tot een van de mooiste van nederland. Maar bovenal zorgt de gotische structuurmode ervoor dat dit gebouw opvalt en de centrale markt van middelburg een lust voor het oog maakt.

Fun fact ➳ studenten van university college roosevelt in middelburg krijgen in werkelijkheid training in het gemeentehuis van middelburg. Hoe geweldig!. De onze lieve vrouwe abdij is een van de historisch meest interessante bouwwerken van middelburg.

Deze 11e-eeuwse abdij was een belangrijk gebouw en groeide uiteindelijk uit tot de kracht van zeeland. Bovenal groeide de abt – hoofd van de abdij – uit tot een machtig man en bekleedde hij zelfs functies in het bestuur van het provinciebestuur.

Kortom, het abbyplein, de kerk en de lange jan-toren behoren allemaal tot de onze lieve vrouw abdij.

5X Afbeeldingen Interieurhotspots In Middelburg Ideeën

Interieurhotspots in middelburg horecainterieur: hotel roosevelt - misset horeca ideeën

Inspirerend Interieurhotspots In Middelburg Horecainterieur Hotel Roosevelt Misset Horeca Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.missethoreca.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5X Elegant Grote Robuuste Eettafel Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5 Zweedse Slaapkamer Met Authentieke Details Ideeën 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 6X Geweldig Decoratie Met Bloemen Ideeën 5X Afbeeldingen Scheidingswand Inspiratie Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 6X Ronde Spiegel Badkamer Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 6X Geweldig Decoratie Ideeen Woonkamer Ideeën 5X Super Goed Zwarte Design Eetkamerstoelen Ideeën