Prachtig Wanneer Rond Vloerkleed Kies Je Voor Een Vloerkleed? Thuistips Ideeën

Het meest eenvoudige en uitzonderlijke geval voor het gebruik van een rond vloerkleed is wanneer de structuur of een kenmerk binnen de architectuur van de kamer gebogen is. Het combineren van een cirkelvormig plafonddetail, een gebogen set ramen of een ronde kamer met een bolvormig tapijt is een "meer is meer"-benadering die een robuuste harmonie en een uitgebreide look creëert.

Bovendien bieden gebogen meubels - zoals een ronde eettafel of espressotafel, een gebogen bank of een ronde kroonluchter - allemaal de mogelijkheid voor een bolvormig tapijt om de hele kamer aan te vullen, te verenigen en echt te laten opvallen.

In elk van deze situaties moet het vloerkleed gecentreerd zijn op de ronde karakteristiek om symmetrie en uitlijning te creëren. Ronde vloerkleden worden vaak door ontwerpers gebruikt om een ​​kamer ruimer te laten lijken.

De gebogen lijn motiveert het oog om mee te doen in vloeiende bewegingen, waardoor u zich niet visueel opgesloten voelt. Het bolvormige tapijt maakt ook een deel van de kamer tot het brandpunt.

Dit is het voordeligst in een kleinere kamer, waar het ronde vloerkleed een interessant contrast vormt met de vierkante muren en de kleinere ruimte. Ronde vloerkleden worden gemeten aan de hand van de diameter, het breedste deel van de cirkel.

Kijk wat de wijdverbreide maten van ronde vloerkleden zijn en werk met deze maten in gedachten. Afhankelijk van de afmeting van uw kamer, wat u wilt benadrukken en hoeveel vloeroppervlak u graag wilt bedekken, is uw eerste stap om uw meubels in uw ruimte te plaatsen.

Zorg ervoor dat je al je kansen hier hebt overwogen. Zodra uw meubels zijn gerangschikt, markeert u het gebied van het gebied dat u met uw vloerkleed wilt bedekken met een gemakkelijk te verwijderen stuk tape.

U kunt verschillende kleuren tape gebruiken om de verschillende maten vloerkleden te markeren. Deze stap is eenvoudig, snel en maakt visualiseren en meten nauwkeuriger. Als uw woonkamer een open of groot formaat heeft dat geschikt is voor een extra groepering van armaturen, kan een bolvormig tapijt van 1,8 meter helpen de ruimte te definiëren door een vignet of brandpunt te creëren.

Leg je ronde vloerkleed onder de meubels waar je graag de aandacht op vestigt. In een open omgeving kan een massief rond woonkamertapijt een ruimte definiëren, waardoor zowel intimiteit als een sterke lay-out wordt gecreëerd.

Zet je salontafel in de richting van de kern van het tapijt en laat het meubilair dan halverwege op de omtrek van het tapijt zitten, overlappend om het tapijt te laten uitkomen en laat het meeste ervan zien.

Je houdt er niet van om je armaturen op het tapijt te verdringen. Laat het vloerkleed in plaats daarvan onder de meubelcombinatie zitten die bij de ruimte past. Het meubilair moet over de randen van het tapijt vallen.

Kijk wat visueel goed werkt in uw ruimte. Zorg ervoor dat je eetkamertapijt massief genoeg is. U zult er de voorkeur aan geven ervoor te zorgen dat uw stoelen niet struikelen over het tapijt.

Stoelen moeten vrij van en naar de tafel kunnen bewegen. Een nauwkeurige vuistregel is om een ​​kleed uit te kiezen dat 30 inch groot is rondom uw tafel.

5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën

Wanneer rond vloerkleed kies je voor een vloerkleed? – thuistips ideeën

Prachtig Wanneer Rond Vloerkleed Kies Je Voor Een Vloerkleed? Thuistips Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : thuistips.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 5X Mooi Brocante Interieur Ideeen Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 2X Inspirerende Badkamerverbouwing Lana Ideeën 6X Galerij Geweldige Dakwoning Brussel Ideeën 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 6X Trend De Papieren Zak Ideeën 6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 5X Geweldig Betonvloer In Huis Ideeën 5X Galerij Decoratie Voor Woonkamer Ideeën 5X Mooi Interieur Cadeautips Feestdagen Ideeën 5X Inspirerend Bad Op Pootjes Ideeën