Verzameling Terracotta In Huis Oker En Interieur Kleuren Inspiratie Ideeën

De dramatische stijging van de levensverwachting wordt beschouwd als een van de buitengewoon goede prestaties van de twintigste eeuw, maar een vergrijzende bevolking heeft ook enkele implicaties.

Terracotta house is geen gewone "oma flat". Architectonisch uitzonderlijk gedetailleerd en mooi - het is leven met meerdere generaties, maar in de tegenovergestelde vorm.

Waar normaal gesproken een jonger gezin voor hun gepensioneerde ouders zorgt, is het bij terracotta house moeder belinda die haar zoon en zijn vrouw helpt en hen de kans geeft om in een huis te wonen in een actieve buitenwijk van melbourne, de plaats nabijheid van hun werk dat ze anders niet zouden kunnen betalen.

Tijdens een rondleiding door het oorspronkelijke huis van belinda werd duidelijk waarom ze het wilde verlaten. Een kleine, donkere binnenplaats was hun enige buitenruimte, met in de helderste hoek een paar keurige planten in terracotta potten.

'dat is wat ik wil,' zei ze, gebarend naar de gekoesterde maar worstelende potplanten. "ik blijf liever in mijn gemeenschap en heb een bloeiende moestuin. Hoe kan ik beide hebben? help me het juiste blok te vinden.

". De opdracht voor ons was ooit duidelijk. Terwijl uw keuken, badkamer en slaapkamer goed moeten werken, moet de ziel van uw huis, uw tuin, uw prioriteit zijn.

We hebben de schaal klein en rationeel opgeslagen om het buitenleven te maximaliseren. Het huis loopt door tot in de tuin, terwijl de gerecyclede bakstenen en terracotta tegels een sympathiek decor vormen voor de bloeiende tuin.

Bij austin maynard architects proberen we voortdurend de ruimte te maximaliseren, het interieur te relateren aan de tuin, de weg op te nemen en de steegjes optimaal te benutten.

Het land dat belinda verkreeg had het potentieel om al deze ideeën en meer tot leven te brengen. Belinda vond een concept in onze tower house-opdracht uit 2015, die de massa van een gigantisch huis in vijf kleinere factoren splitste - met als gevolg dat de schaal werd verlaagd en een tuin werd geïntroduceerd.

"ik zag dat en dacht: natuurlijk! je hoeft niet op te bouwen, je kunt je ontvouwen, en dat kan mooi zijn. " ze zegt. "ik wilde dat mijn woning mooi zou zijn. Dat was heel belangrijk voor mij.

". De schoonheid van het terracotta huis komt van de materialen. Aardse paarse tegels, die in de loop van de dag op licht reageren, lopen langs de muren en ontmoeten hergebruikte stenen.

Mooi en soulvol, een knipoog naar belinda's liefde voor de tuin, is het gebruik van terracotta tegels als wandbekleding ontstaan ​​uit het op verrassende manieren verkennen van de mogelijkheden van het gebruik van stoffen.

De dakvorm pop-ups reageren zonder vertraging op de plek en het zonlicht. De hoofdslaapkamer op de hogere verdieping is op het oosten georiënteerd en ontvangt daarom de ochtendzon, terwijl beneden in de keuken, eetkamer en woonkamer een dakraam op het oosten de identieke vroege zon vangt, met bedienbare jaloezieën die de wet gedurende de seizoenen bijstaan.

6X Verbazingwekkend Terracotta In Huis Ideeën

Terracotta in huis oker en interieur kleuren: inspiratie ideeën

Verzameling Terracotta In Huis Oker En Interieur Kleuren Inspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.pinkpress.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Plankjes De Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 6X Mooi Binnenkijker Woonhuis Brazilie Ideeën 5X Landelijke Badkamer Voorbeelden Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 6X Spiegel In De Badkamer Ideeën 6X Mooi Een Warme Winter Ideeën 5X Afbeeldingen Esthetische Woning Amsterdam Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 5 Speelse Slaapkamer Onder Een Serre Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 5X Mooi Leeshoek Inspiratie Ideeën