Nieuw Terracotta In Huis Kleurrijk Stock Foto. Image Of Huis, Wijd, 816774 Ideeën

Een grote en verzorgde moestuin vormt het middelpunt van dit gemeenschapshuis. Alles werd in het werk gesteld om de teelt van groenten en fruit mogelijk te maken.

Zichtbaar vanuit alle delen van het huis, maakt het verzorgen en oogsten deel uit van het dagelijks leven. Houten vloer: massief houten vloer gemaakt van victoriaans essenhout met een kruiden bona site bezoekers afwerking.

Betonnen vloer: geschuurd en verzegeld "salt & pepper"-oppervlak op de structurele betonplaat. Ingebouwde kasten & timmerwerk: messmate massief hout met laminaatdeuren & ladefronten; laurierblad.

Geïntegreerde vaatwasser: half-geïntegreerde vaatwasser van bosch smi66ms01a. "terracotta house is geen normale oma-flat", legt architect andrew maynard uit.

"architectonisch, zeer gedetailleerd en mooi, het is multigenerationeel leven, maar omgekeerd. " een klant die haar zoon en zijn echtgenote wilde helpen, gaf opdracht tot de bouw in de schitterende buitenwijk fitzroy in melbourne, waardoor ze zonder problemen konden leven in een buurt die ze zich anders niet zouden kunnen veroorloven.

De klant, belinda, nam contact op met het bekroonde bureau austin maynard architects met een duidelijk idee. "haar prioriteit was ooit om een ​​grote moestuin en een [huis in boerderijstijl] te hebben terwijl ze dicht bij de stad was", zegt maynard.

Na het ontdekken van een binnenstedelijk huisje in een gemeenschapsgerichte enclave, gingen de architecten snel aan de slag.

"we hebben een nieuw huis voor haar gebouwd aan de achterkant van het blok en het authentieke huis aan de voorkant gerenoveerd voor het huishouden van haar zoon", zegt maynard.

Tussen de twee huisjes ontwierp het team een ​​grote tuin en een gemeenschappelijk paviljoen, dat belinda beschouwt als 'de ziel van haar huis'.

"bij austin maynard architects zijn we voortdurend van plan om de ruimte te maximaliseren, interne ruimtes te relateren aan de tuin, de straat te omarmen en het meeste uit steegjes te halen.

De site die belinda kocht, bood de mogelijkheid om al deze gedachten en meer te bereiken. ". Het oorspronkelijke huisje dat met de straat te maken heeft, heeft nu twee slaapkamers, een bad en een open diagram dat de keuken en de woonvertrekken met elkaar verbindt.

De gedeelde eenheid tussen de twee woningen fungeert als bibliotheek, studio, gastenverblijf en normale sociale ruimte. Belinda's woning - het terracotta house zelf - is een zonovergoten tevredenheid op meerdere niveaus met ruime verzamelruimtes op de eerste verdieping en een slaapkamer met een eigen badkamer op de bovenverdieping.

Casa terracotta werd in 2012 gerealiseerd na bijna 15 jaar werk. (alle foto's: eric mohl). In 1998 begon de colombiaanse architect octavio mendoza met het ontwerpen en ontwikkelen van een huis dat volledig is gemaakt van gebakken aarde.

Hij wilde het architecturale gebruik van terracotta naar nieuwe hoogten tillen, en hij wilde dat doen in de buurt van de bewaarde stad villa de leyva uit het koloniale tijdperk, die in de afgelopen vier eeuwen maar heel weinig aanpassingen had ondergaan.

En dus werkte hij de volgende 14 jaar aan zijn casa terracotta, waarvan hij nu beweert dat het het grootste stuk aardewerk ter wereld is.

Mendoza, die eerder traditionele huizen, commerciële constructies en kerken in colombia had ontworpen, voelde zich beperkt door de beperkingen die werden opgelegd door de vorm en afmetingen van de bouwmaterialen die hij moest gebruiken.

Werken met terracotta, zegt hij, was vroeger een manier om een ​​creatief risico te nemen en iets bewoonbaars te maken van alleen de aarde en de zon die op de ontwikkelingswebsite zelf te vinden waren.

6X Verbazingwekkend Terracotta In Huis Ideeën

Terracotta in huis kleurrijk stock foto. image of huis, wijd, - 816774 ideeën

Nieuw Terracotta In Huis Kleurrijk Stock Foto. Image Of Huis, Wijd, 816774 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 6X Inrichting Kleine Woonkamer Tips 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Zwarte Design Eetkamerstoelen Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5X Galerij Blauwe Accessoires Woonkamer Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 5 Slaapkamer Woonkamer Eenkamerappartement 35M2 Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 5X Galerij Ferm Living Plantenbak Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën