Het Beste Industriele Accenten Interieur Tips Voor Een Industrieel Ideeën

Zoals we al hebben vermeld, is het enige gewone element van elke industriële mode-interieurindeling de mix van eigentijdse en rustieke elementen.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat er geen absolute regel is over het aandeel van buitensporige en lage elementen die in een ruimte moeten gaan.

Je bent dus helemaal vrij om een ​​stijl te creëren die extra aanleunt bij de moderne of de rustieke kant. U moet bijvoorbeeld een even prachtige woonkamer met een industriële interieurindeling creëren, hetzij met een strakke zwartleren bank of met een verweerde leren bank.

Je kunt er ook voor kiezen om de muren ruw te laten of ze in effen wit te schilderen…. U begrijpt het punt: een combinatie van modern en rustiek is essentieel voor elk industrieel interieur, maar hoeveel van elk ervan afhankelijk is van uw persoonlijke smaak!.

Als je aan industriële stijl denkt, denk je nu aan stedelijke lofts. Een van de belangrijkste punten van stedelijke lofts is hun open plattegrond, iets dat je zo veel mogelijk moet proberen na te maken.

Sterker nog, een industriële rustieke woonkamer is tegenwoordig niet meer compleet zonder een kookeiland dat hem verbindt met de kookruimte. Bovendien past een eettafel perfect in deze indeling, waardoor de beste open grafiek in het daggedeelte ontstaat.

Als u liever de grotere mijl gaat, kunt u het nachtgedeelte ook open houden. Het bed op een verhoogde ondergrond plaatsen is de klassieke manier om de slaapkamer onderdeel te maken van het open schema in een hypermoderne industriële woonkamer.

Maar als u geen mezzanine kunt bouwen, kunt u toch andere elementen dan een muur gebruiken om het slaapgedeelte te "afsluiten". Een gordijn, een boekenplank die aan beide kanten open is of een schuifdeur zijn bijvoorbeeld de beste rustieke industriële gedachten die de slaapkamer een eigen karakter geven en tegelijkertijd mengen met je nieuwe industriële interieurontwerp.

Andere punten die perfect zijn voor lampen in industriële stijl zijn kleine lettertjes van hout of zwart metaal en onconventionele voorwerpen (zoals buizen en kettingen) die als onderdelen van een lamp zijn gebruikt.

Dus als je je eigen doe-het-zelf industriële lamp wilt maken, heb je alleen een paar lampen, een kabel en een aantal onconventionele voorwerpen nodig om opnieuw te gebruiken!.

Maar wees niet bang als u huurt of als u geen handel kunt drijven op uw ramen! als u onze andere tips voor het kiezen van de juiste meubels, afwerkingen en decor volgt, krijgt u toch een prachtige rustieke industriële stijl in uw huis!.

5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën

Industriele accenten interieur tips voor een industrieel ideeën

Het Beste Industriele Accenten Interieur Tips Voor Een Industrieel Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieurdesigner.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 6X Badkamer Ontwerp Door Ongong Ideeën 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5X Verzameling Diy Leuke Kaarsenhouders Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 5X Verbazingwekkend Fotograferen Interieur Ideeën 5X Laatste Tips Tegen Inbraak Ideeën 5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën