Elegant Industriele Accenten Interieur Landelijk Industrieel Wonen Ideeën

In een industrieel interieur worden vaak metalen delen gebruikt om een ​​zwart accent aan te brengen. Zwart is dus vrijwel de beste tint om te kiezen voor uw metalen.

Je zou nu kunnen denken dat je geen keus hebt, maar je hebt nog steeds enorm veel ruimte om met de afwerking te spelen! met name gepolijst staal oogt strak en modern, terwijl geborsteld en verroest metaal juist een rustieke uitstraling van uw interieur zal geven.

Een van de hoogwaardige manieren om karakter toe te voegen aan een rustiek industrieel interieur, is door afwerkingen en structurele elementen zichtbaar te laten.

Bakstenen muren en betonnen vloeren zijn een absolute must in deze stijl! bedenk dat het beide rustieke elementen zijn, dus afhankelijk van hoe modern of rustiek je wilt dat je ruimte is, kun je ze volledig onbedekt laten of slechts een element behouden om een ​​centraal punt te creëren.

Een ander duidelijk voordeel van het feit dat je niet langer alle oppervlakken hoeft te bedekken met een nieuwe afwerking, is dat je wat geld kunt besparen bij je renovatie.

En wie houdt daar niet van?. Wand- en vloerafwerkingen zijn echter slechts één fase van het verhaal. Allerlei structurele elementen zien er ook geweldig uit als ze worden blootgesteld in een rustieke industriële stijl! houten balken, pilaren en kolommen, kanalen en leidingen.

Als je een van deze punten in je ruimte hebt, bedek ze dan niet! integendeel, streef ernaar om ze in een contrasterende kleur te portretteren en te laten schitteren! deze elementen zijn niet alleen gemeenschappelijke aspecten van een industriële stijl, ze zijn ook speciaal voor uw omgeving en zullen uw woning een uitzonderlijk karakter geven!.

Al deze "nep"-keuzes zijn bovendien het beste als u huurt en u geen permanente aanpassingen aan de structuur van uw huis kunt maken.

Vooral behang en vinylvloeren zijn het gemakkelijkst te verwijderen als je doorstreept. En functies zoals decoratieve buizen, kanalen en balken kunnen allemaal worden gerealiseerd met structuren die net zo gemakkelijk te verwijderen zijn als spijkers in de muur!.

Slaapkamers in industriële stijl hebben een edgy, rauwe betovering die eenvoudig is als ze goed is afgewerkt. Maar dankzij de inherente, gestripte stijl lijken deze slaapkamers ook het beste voor het hypermoderne huis dat een vleugje semi-minimalisme omarmt.

Van bescheiden en vintage tot soepel en stijlvol, hier is een look op zijn best -. Blootliggende buizen, kanalen en stalen oppervlakken vormen een cruciaal onderdeel van de industriële stijl, en dit is niet anders in het geval van de slaapkamer.

In het geval van de keuken of het eetgedeelte is het verwerken van metalen decor en toevoegingen veel minder moeilijk en ziet het er ook veel natuurlijker uit.

Voor de slaapkamer moeten blootgestelde leidingen en kanalen zorgvuldig worden geïntegreerd met de rest van de kamer om de juiste resultaten te krijgen.

Onthoud dat de stijl vereist dat alle franjes worden weggewerkt die de 'kale botten' van de kamer verhullen.

5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën

Industriele accenten interieur landelijk industrieel wonen ideeën

Elegant Industriele Accenten Interieur Landelijk Industrieel Wonen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : bruynzeelhomeproducts.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooi Beamer In Huis Ideeën 6X Badkamer Tegels Kopen Tips Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 6X Verbazingwekkend Terracotta In Huis Ideeën 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 5X Uniek Blauwe Muur Ideeën 6X Laatste Diy Ypperlig Wandrek Ideeën 6X Badkamer Ontwerp Door Ongong Ideeën 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën 6X Authentieke Moderne Badkamer Ideeën 6X Het Beste Frosta Krukje Ikea Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën 5X Inspirerend Industriele Eettafel Ideeën