Verzameling De Mooiste Plankdragers Mooie Ideeën

Hoe zit het met het bouwen van een geheime kamer verborgen achter een deur die zich voordoet als een boekenkast, net als in de films? weet u niet zeker hoe u de ingang moet bouwen? nou, koop gewoon een kit.

Deze boekenkastdeuren van woodfold manufacturing. De zijhal van cadland house aan de kust van een huis heeft een roze geometrisch behang gekozen met david hicks.

Nooit bekend om het gebruik van rustige tinten of terugtrekkend patroon, hicks paars geometrisch behang in de zijhal.

Onder ingebouwde planken is een handige bank en kapstok met pinnen en ruimte voor schoenen. Ook zijn er diverse vrijstaande boekenplanken in de ruimte aangebracht.

De plankentrend heeft opnieuw een impuls gekregen nu we onze boekenplanken zo stylen dat ze de blikvangers van ons huis worden.

Terwijl de norm is om boeken verticaal te stapelen, heeft het opwaartse gedrang van de #shelfie verondersteld dat een mix van rechtopstaande en horizontale opstellingen het gebruikelijke in de grotere dynamiek verandert.

Dit bestaat ook uit het groeperen van je klassieke romans op kleur, wat hobby aan je plank zal toevoegen. Je kunt dit stylen in een spectrum van tinten, van paars tot violet, of kleine plinten maken in vergelijkbare, maar gegradueerde tinten.

Het type plank dat je hebt is ook belangrijk. Voor flexibiliteit zijn modulaire units geweldig om te stylen, omdat ze meerdere cabines hebben om je te helpen bij het organiseren en bestellen van je items.

Als je professioneel stylingadvies nodig hebt om je boekenplank instagram-klaar te maken, zoek dan niet verder, want nadia mccowan hill – de huisstijlexpert van wayfair – deelt haar aanbevelingen over hoe je de resterende plank kunt stylen:.

Houd rekening met pieken en maten bij het stylen van accenten. Plaats betere foto's en vazen ​​in de richting van de geretourneerde foto's en bedek ze vervolgens met fotolijsten en kleinere accenten aan de voorkant.

Probeer gekoesterde aandenkens bovenop uw horizontaal gestapelde boeken te plaatsen om uw plank een dimensie te geven.

Pas op voor overstyling. De meest boeiende vignetten bieden stabiliteit van hobby en ruimte, waardoor elk stuk zijn eigen kracht kan inpakken, dus probeer alleen absoluut geliefde stukken te bevatten, zodat uw plank niet rommelig aanvoelt.

Het toevoegen van verlichtingsarmaturen aan je plank is een uitstekende manier om de aandacht te trekken, en je hebt geen verborgen elektrische bronnen nodig om een ​​beetje verlichting te geven.

Probeer te stylen in op batterijen werkende led-letterlichten in de initialen van leden van het huishouden voor een privé maar betaalbaar tintje!.

Het is meestal gepast om iets onverwachts of leuks aan de mix toe te voegen, dus kijk uit voor humoristische accenten waardoor bezoekers langer willen blijven hangen.

De nevenschikking tussen het humoristische en het serieuze zal onmiddellijke interesse toevoegen. Om een ​​harmonieuze functie van uw planken te maken, kunt u proberen een specifiek thema aan te nemen.

De tropische trend is een geweldig gebied om te beginnen. Probeer het achterpaneel van je kasten te behangen met een schitterend bladontwerp en voeg dan extra natuurlijke elementen toe, zoals potplanten en fascinerende kiezelstenen.

Voor een volledig natuurlijke uitstraling zou je kunnen proberen om boekruggen in onpartijdige tinten toe te voegen.

Wees innovatief en bestaan ​​uit een paar zelfgemaakte kunstwerken om dat essentiële stempel van een goed geleefde levensstijl toe te voegen.

Van kinderkunstwerk tot prachtig ingelijste 'schetsen van vijf minuten', met de juiste aanrakingen verandert je plank in een flits van saai in verbluffend.

6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën

De mooiste plankdragers mooie – interieur-inrichting.net ideeën

Verzameling De Mooiste Plankdragers Mooie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieur-inrichting.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend Ikea Krukje Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 5 Maatwerk Inbouwkasten Op Zolder Slaapkamer Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën