Galerij Interieur Hotspots Groningen 48 Stunden We Komen Terug! Nordkind Ideeën

Via social media krijg ik regelmatig de vraag of ik nog leuke (vintage) interieurtips heb in mijn stad groningen. Ik heb continu mijn favoriete plekjes, en draai het steeds weer om voor de liefhebber.

Maar van pad is het net zo handig als ik 1x een duidelijke lijst van alle adressen kan geven. Dus daarom dit weblog aan mijn favoriete winkel adressen in groningen. Ik noem in werkelijkheid mijn favoriete winkels, en ik stuur niet naar (kringloop)winkels waar ik niets ontdek.

Het is dus niet meer zo dat dit de enige factor is die groningen te bieden heeft, maar gewoon mijn persoonlijke voorkeur. We beginnen met de grote markt: sostrene grene scandinavische meubelen houden prijs variëren ikea (zo fijn).

Dan gaan we de herestraat in, daar heb je a little stunning company. Pastelkleur, zoet interieur en daarnaast een zitplek voor de lekkerste en mooiste taarten. Iets verder in de historische look in de jat zitten 2 antiek formaat winkels: de compean, en han veen.

En terwijl je daar bent, tegenover is een tweedehands antieke donjon waar de meeste items 2 euro zijn!. Dan gaan we naar de oosterstraat 28 (hier weer langs de grote markt) daar is handgemaakte hoop.

Loods g bevindt zich vlakbij de ikea op het sontplein (mc donalds leenbakker) je forceert helemaal naar achteren richting de historische praxis op hetzelfde plein. Daarnaast loopt een weg die je in gaat en daar is het.

We hebben veel groningse 15 kringloopwinkels. Helaas zijn deze niet allemaal even geweldig. Ik geef je mijn favorieten:. Als interieurjunkie met liefde voor de wereld vind ik het spannend en belangrijk om mijn spullen bij lokale winkels te kopen.

Enerzijds omdat ik deze initiatieven geweldig vind en ik ze eigenlijk liever steun, anderzijds wil er geen koerier speciaal voor mij op pad. En laat groningen maar vol zitten met excellente interieur hotspots.

Ik heb een aantal voor je op een rijtje gezet. Dit vintage ideetje op de nieuwe ebbingestraat is een echt pareltje. Met een mix van vintage meubelen, stoere add-ons en een plantenparadijs is tim tom zonder twijfel een aanrader.

Nieuwe ebbingestraat 19 – tim-tom. Nl. Een prachtige winkel waar je tevreden bent, waar producten worden aangeboden die met zorg, aandacht en liefde voor het bestaan ​​en de toekomst zijn gemaakt.

Ze hebben over het algemeen kleding voor zowel mannen als vrouwen, maar ook coole accessoires, items voor in huis, posters en kaarten en zeep of lunchboxen. En het geheel is fairtrade en biologisch gecertificeerd, heerlijk! ook voor een eersteklas kopje thee kun je er terecht en organiseren ze regelmatig toffe workshops.

Oosterstraat 26 – kokotoko. Nl. Verscholen in een zijweg van de oude kijk in 't jatstraat heeft hooykaas zichzelf aangesloten. Een winkel met een groot assortiment retro design stoelen, industriële lampen, antieke kasten, oude tafels en andere meubels.

Ze zijn alleen op afspraak geopend, check dus zeker eerst hun internetsite. Paulus potterstraat achtenveertig – hooykaas. Net.

5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën

Interieur hotspots groningen 48 stunden groningen: we komen terug! – nordkind ideeën

Galerij Interieur Hotspots Groningen 48 Stunden We Komen Terug! Nordkind Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nordkind.blog

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 5 10X Slaapkamer Stalen Kozijnen Wand Ideeën 6 Senioren Slaapkamer Inrichten Ideeën 6X Minimalistisch Chique Badkamer Ideeën 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 5X Kleine Badkamer Ideeen Ideeën 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën