Inspirerend Interieur Hotspots Groningen Aktivität In Beauties Cosmetics & Treatments Ideeën

De foto met de krullende kousenpootjes moest er trouwens mee genomen worden en na onze terugkomst hebben we al 2 lege blikken gevoerd om deze diy kruidenpotstok na te kunnen maken. Over het algemeen waren er gewoon creatieve en exclusieve ideeën, waarvan de meeste zeer goedkoop waren.

Ik verbleef een tijdje op deze stand van recycle rooms en stond versteld van de passende gedachten van de innovatieve standhouder. Helaas kunnen de artikelen niet naar duitsland worden verzonden.

Maar ik neem aan dat je toch een voorstel kunt doen op facebook. Mijn vriendin is van mening dat ze in haar leven op geen enkele manier betere friet heeft gegeten. En de burger had een aangename, lichte, zorgeloze toon.

Mmmhhh. Maar misschien staan ​​ze daar wel bekend om hun pizza's. Dus de afsluiting van mijn eerste reis naar groningen. Ik wil weer lager terug. Dan naar een rustiger hotel, maar al grondig georiënteerd.

En de busrit was ooit ook gewoon een super ding. Vroeger was ik gewoon dankbaar dat ik in een positie zat om gewoon achterover te leunen in een busstoel na al het duwen. Bedankt, prijzig publicexpress-team, voor het uitnodigen van ons voor deze reis.

Dat doen we graag nog een keer! n. V. T. ? wat vind je van mijn indrukken? holland is zo vriendelijk, denk je niet? en je kijkt al vooruit naar mei. Daar is het megagrote blogverjaardagsfeestje!.

P. S. Ook al was het dagje uit met de bus gesponsord, dat had geen invloed op mijn geweldige indrukken van de reis. Je kunt op mijn eerlijke mening vertrouwen. Klik hier voor de verticaal van 70x50cmklik hier voor de verticaal van 80x60cmklik hier voor de verticaal van 100x80cm.

Het weekend van zaterdag 14 maart zijn ik en mijn vriend op ontdekkingstocht geweest in groningen om gezamenlijk een stadsgids neer te zetten met daarin de leukste en hipste (interieur) hotspots.

In mijn metropoolgids kom je niet de bekende bezienswaardigheden en dergelijke tegen, maar over het algemeen hippe en unieke eettentjes en (vintage) interieurwinkels. Kortom, een metropoolgids die je als echte interieurjunkie niet mag missen!.

In het weekend om 8 uur in de auto zitten, dat zou ik nu niet meer elke week willen doen, maar ik ben geneigd dit te doen voor een weekendje groningen! er gaat immers niets boven groningen, toch ? vanuit mijn geboorteland den bosch is het maar liefst 240 km strijdkracht naar mijn historische leerlingenstad 'grunn'.

Omdat we een druk programma hadden, wilden we er rond 10. 30 uur zijn. We begonnen ons avontuur in groningen bij de bijzondere 'winkel' hooykaas. Hooykaas verkoopt leuke en goedkope industriële en oude voorwerpen die je in de meeste kringloopwinkels niet meer snel zult vinden.

Ik ben al heel lang op zoek naar een industriële lockerkast, maar kom deze niet vaak tegen voor een levensechte prijs. Maar hier zag ik een locker met maar liefst 5 deuren voor maar honderdvijftig euro!.

5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën

Interieur hotspots groningen aktivität in beauties cosmetics & treatments ideeën

Inspirerend Interieur Hotspots Groningen Aktivität In Beauties Cosmetics & Treatments Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.leuketip.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nieuw Inloopkast Inspiratie Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 6X Kozijnen Verven Handleiding Tips 5X Afbeeldingen Muurdecoraties Babykamer Ideeen Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5X Nieuw Eettafel Bank Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën 5X Super Goed Witte Woonkamer Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 6X Mooie Badkamer Een Klein Appartement Ideeën 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën X Interieur Ideeen Woonkamer Tips 5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën