Super Goed Interieur Hotspots Groningen Leukste In Om Te Ontdekken En Proberen Ideeën

Hooykaas ligt net buiten het centrum (zie mijn kaart onderaan de blog) maar ik dacht dat het te voet mogelijk was. Opgelet, deze donjon is enkel open op zaterdag en op afspraak.

Kijk eens rond op de website van hooykaas, want hier vind je een duidelijk overzicht van de producten die hij aanbiedt en wat die kosten.

Toen we weer van hooykaas naar de kern liepen, overtroffen we het huidige eetcafé pernikkel. Door de ramen van de woning viel mij meteen het ruime en lichte interieur op met oude armaturen en dacht ik wil hier wel naar binnen! het slenteren had ons hongerig gemaakt en het eenvoudige menu op het menu leek heerlijk, dus we besloten hier te lunchen.

En wat was het lekker!. Pernikkel heeft een budgetvriendelijke menukaart die wekelijks wordt aangepast met diverse heerlijke ontbijt-, lunch- en dinergerechten.

Achterin de gloednieuwe bar met open keuken is bijna alles huisgemaakt en gaan we aan de slag met koopwaar van boeren uit de buurt.

Benieuwd naar de menukaart? neem een ​​kijkje op hun website. Verroest is dé regio voor 'rare antieke verrassingen'! deze stoere en sfeervolle save staat in het hart van groningen en daar hoef je nu niet meer overheen! verroest wordt gerund door sander drent, die constant in de stemming is om te praten over zijn unieke industriële ontdekkingen die hij heeft gedaan in nederland, maar ook in frankrijk en belgië.

Verrost is alleen open op vrijdag en zaterdag en op afspraak. Je kunt ook spullen bestellen op de internetsite of gewoon rondkijken.

Plof tijdens het shoppen neer op een mooie groene industriële caféstoel voor een kopje koffie of thee in een gezellige sfeer! aan de bar word je geholpen door de enthousiaste zussen en eigenaren jacobien en hilrieke mansholt.

Naast koffie drinken kun je hier ook bijzondere (interieur)artikelen kopen. Jacobien en hilrieke hebben (bijna) alleen merchandise in hun winkel die nergens anders in de stad verkrijgbaar is.

Openingstijden en webshop vind je hier. Zaterdag (14 maart) vond de eerste versie van de brocante kermis plaats in de unieke martinikerk in groningen.

Juist vanwege de unieke omgeving wilde ik even binnen kijken, maar van route ook om bijzondere industriële en brocante items te spotten.

Ik had een aantal industriële blikvangers gezien voor ons toekomstige huis, maar deze hebben we nog niet gekocht. Kiest u er ook voor om de brocante beurs te bezoeken, houd dan de website van brocante onder de martinitoren in de gaten om te kijken of deze kermis in 2016 weer op orde komt.

Na een intensief dagje shoppen waren we toe aan ontspanning en dat vonden we in de uurwerker! wat een prachtige relaxte tent is dit met een geweldige inrichting en sfeer.

Toen we hier binnenkwamen, draaide de dj wat data en stonden de loungebanken vol met borrelende gasten. Hier hebben we genoten van een heerlijk (en rijk gevuld!) antipasti gerecht, een pizza en wat drankjes.

De zending was ooit maar 31 euro in totaal, dus ik stel het enorm voor!.

5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën

Interieur hotspots groningen leukste in om te ontdekken en proberen ideeën

Super Goed Interieur Hotspots Groningen Leukste In Om Te Ontdekken En Proberen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : hotspotjes.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Klassieke Witte Tegels Tips 6X Inrichting Klein Appartementje Tips 5X Ikea Besta Kast Tips 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 6X Interieur Landelijk Modern Tips 6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën 6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën 5X Kleine Vintage Woonkamer Tips 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 6X Mooi Gezellige Woonkamer Ideeen Ideeën 5X Souterrain Badkamer Klassieke Portugese Stijl Ideeën