Afbeeldingen Salontafel Met Opbergruimte Lomond Couchtisch Mit Stauraum, Grau Und Kupfer Ideeën

Met deze slimme salontafels lijkt je woonkamer een stuk netter en voel je je een beetje als een geheim agent, dus het is zonder twijfel een win-win situatie.

Bovendien is er voor elke prijs een optie - inclusief een slim koffiebureau dat al dan niet een verborgen koelkast voor dranken bevat en een paar die kunnen dienen als bureaus en eettafels voor studio's en verschillende eersteklas kleine ruimtes.

Meubels shoppen voor kleine ruimtes kan van tijd tot tijd een veeleisende gelegenheid zijn. Als het echter om salontafels gaat, kun je ook gewoon vinden dat je verwend bent met de keuze.

Er is voor elk wat wils, van kleine tafels en uitschuifbare tafels tot voetenbankjes, eettafels en tafels die een driedubbele opslagverplichting hebben.

Waarom zou u niet langer een kijkje nemen bij enkele van deze uitstekende espressotafels voor kleine ruimtes hieronder?. Salontafel met lift-top en opslag ($ 169,99).

Een conservatieve plattegrond hoeft geen probleem te zijn met deze salontafel met een verhoogd blad en opbergruimte. Je kunt gebruik maken van de verborgen opbergruimte en planken en zelfs de pinnacle uitbreiden tot een werkruimte.

Het blad van dit espressobureau van massief hout, metaal en spaanplaat is ook verstelbaar. Vind het hier. Socorro-espressobureau met opbergruimte ($ 179,99).

Ook al lijkt dit socorro-espressobureau eenvoudig, schilderachtig en eenvoudig, het is allesbehalve. In plaats daarvan is het een prachtig stuk uit het midden van de eeuw met verborgen opbergruimte onder het tafelblad.

Het heeft ook een prachtige scandinavische stijl met stabiele houten gespreide poten. Vind het hier. Massief houten uitschuifbaar espressobureau ($ 159,99).

Een kleine koffiebalie is misschien ook iets voor jou, maar hoe zit het met een bedrijfsbezoek? deze massief houten uitschuifbare salontafel is misschien het antwoord.

Het heeft cirkels op elke afstand die je kunt verlengen om een ​​langere tafel te maken. Deze cirkels draaien ook om als een luie suzan te fungeren.

Met een neutrale afwerking en massief rubberhouten constructie, zal het waarschijnlijk alle vakjes aanvinken. Vind het hier. Gestoffeerde poef met opbergruimte ($ 499 - $ 649).

Een espressotafel kan meer zijn dan alleen een plek om je afstandsbediening neer te zetten, zoals deze opbergpoef met gestoffeerde basis laat zien.

Het heeft een ontworpen houten top voor het handig plaatsen van drankjes, maar eronder verborgen opslagruimte, omringd door de stof van uw keuze.

Vind het hier. Mirabel-espressotafel met opbergruimte ($ 215,99). Geniet van opbergruimte en mode dankzij dit mirabel koffiebureau met opklapbare bovenkant en opbergruimte.

Het is gemaakt in de vs met staal en bewerkt hout in een dover eiken afwerking. Maar dat is niet eens meer het bevredigende deel. Het heeft planken voor boeken en afstandsbedieningen en een lift-top voor extra verborgen opslag.

Berg die rommel in de woonkamer gemakkelijk op. Vind het hier.

5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën

Salontafel met opbergruimte lomond couchtisch mit stauraum, grau und kupfer ideeën

Afbeeldingen Salontafel Met Opbergruimte Lomond Couchtisch Mit Stauraum, Grau Und Kupfer Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.made.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 6X Laatste Poef Huis Ideeën 6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5X Trend Goedkope Meubels Kopen Ideeën 6X Inspiratie Voor De Nieuwe Badkamer Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 5X Inspirerend Bewaarde Interieur Tips Ideeën 5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën