Mooi Salontafel Met Opbergruimte Perdano Ideeën

Een fantastische espressotafel kan veel meer doen dan u een vloer bieden om uw spullen op te zetten. Het kan bovendien uw esthetiek verankeren, uw decor laten zien en - misschien wel het belangrijkste voor velen van ons - objecten uit het zicht opbergen totdat u ze nodig heeft.

"als de opslagruimte krap is of als klanten kinderen hebben, kan een salontafel uitgroeien tot een cruciale locatie om speelgoed en dekens te bewaren.

Het is ook een geweldige truc om rommel snel te verbergen voordat het bedrijf arriveert", zegt binnenkledingmaker maiya kathryn. Veel items die we meestal in de woonkamer bewaren, zoals dekens, afstandsbedieningen, speelgoed en kleine snuisterijen, hoeven vrijwel niet 24/7 te worden tentoongesteld, maar we geven er vaak de voorkeur aan ze binnen handbereik te hebben wanneer we ze nodig hebben.

Daarom kan een espressotafel met wat opbergruimte zo handig zijn. Tegenwoordig zijn er tal van salontafels die opbergruimte bieden in de woonkamer, variërend van espressotafels met een opklapbaar deksel met verborgen opbergruimte tot tafels met lades en open rekken.

Maar met zoveel alternatieven om uit te kiezen, kan het een uitdaging zijn om precies de juiste voor uw ruimte te vinden. Wat voor het ene gezin werkt, past immers mogelijk niet bij het andere.

Om het u gemakkelijker te maken, zetten we de zeer uitzonderlijke espressotafels met opbergruimte in de kijker voor elk type huishouden, elk budget en elk interieur.

Het ontwerp van deze tafel, dat een minimalistisch silhouet uit het midden van de eeuw combineert met ingebouwde opberger, was ooit geïnspireerd op japanse bento-serveersets en biedt de perfecte plek om diverse woonkamerartikelen te shoppen.

Op het bureau kun je niet alleen gadgets opbergen totdat je ze wilt hebben, maar het tafelblad bestaat uit drie afneembare trays die je kunt verwijderen en gebruiken als dienbladen, laptopcomputertafels of iets anders waarvoor je een hard oppervlak nodig hebt.

De tafel is ook aanpasbaar, verkrijgbaar in twee onderscheidende tinten (walnoot- of eikenafwerking) met de optie om te kiezen uit standaard of haarspeld metalen poten, zodat u de beste gezonde voor uw woonkamer kunt vinden.

En als u op zoek bent naar meer dan alleen uw salontafel, kunt u ook een bijpassende credenza/tv-standaard, aspecttafel of entreebank uit de carta collection kopen.

Elk stuk heeft een handige montage - u heeft zelfs geen gereedschap nodig. Merk: apt2bprijs: $998aanbieding: krijg 15% korting bij apt2b met behulp van code livecozyatapt2b bij het afrekenen (niet cumuleerbaar met andere kortingen).

Deze eersteklas rechthoekige salontafel is gemaakt van sterk acaciahout, dus hij is stuk voor stuk mooi en gebouwd om lang mee te gaan. Het heeft twee opbergmogelijkheden: een open plank en een gesloten lade.

Dit betekent dat u onaangename items, zoals afstandsbedieningen en opladers, volledig uit het zicht kunt opbergen, terwijl u grotere decoratieve items, zoals boeken en decoratie, op een georganiseerde, mooie manier kunt tentoonstellen.

5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën

Salontafel met opbergruimte perdano ideeën

Mooi Salontafel Met Opbergruimte Perdano Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.robuustetafels.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Laatste Poef Huis Ideeën 5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 5X Inspiratie Voor De Zwarte Badkamer Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 6X Mooi Garagedeuren Aan Huis Ideeën 6 Bohemian Slaapkamer Metamorfose Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 6X Inspiratie Voor De Nieuwe Badkamer Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën