Het Beste Stijlvol Overnachten Europa Reviews EuropaPark ErlebnisResort Ideeën

Dit zijn niet je populaire boomhutten. Elke boomkamer is uniek ontworpen door toonaangevende scandinavische architecten. "mirrorcube" (hierboven afgebeeld) toont de bomen en camoufleert bijna het gebouw in het midden van het bos.

De buitenmuren hebben echter een infraroodfilm die enorm detecteerbaar is door vogels te gebruiken en toch onzichtbaar voor mensen, zodat de vogels er nu niet tegenaan vliegen.

Deze staat echt bovenaan mijn lijst van de aangename plekken om te blijven in europa. Als u een zweedse vakantie plant waar u tijd doorbrengt in de natuur, waarom verblijft u dan niet in een van de meest unieke hotels in europa? het is het aangename van elke wereld: leef in de bomen, maar geniet van het comfort van gratis wifi en koffie.

Je kunt zelfs in de bomen dineren - hoe cool is dat? klik hier om uw verblijf bij treehotel te boeken of lees beoordelingen van vertrouwde medereizigers.

Een van de meest passende en unieke plekken om te verblijven in europa is het kakslauttanen arctic resort in finland. Gelegen op honderdvijftig kilometer ten noorden van de poolcirkel in fins lapland, slaap je in glazen iglo's om getuige te zijn van de nachtelijke hemel en het ongrijpbare noorderlicht.

Gemaakt van thermisch glas, blijft de iglo van hoge kwaliteit en warm binnen, zodat je vanuit een zalige omgeving kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Daarnaast zijn er een aantal sauna's, een ontspanningsruimte met een open haard en eetgelegenheden op het terrein. U kunt sneeuwschoenen, nordic walking-stokken of langlaufski's huren voor een aantal avonturen in de buurt.

Urho kekkonen national park ligt bovendien op slechts 5 km afstand. Voor een duidelijk unieke reis in een van de meest ongewone lodges in europa, neem een ​​kijkje in het kakslauttanen arctic resort om in een iglo te slapen.

Klik hier om uw verblijf te boeken of beoordelingen van medereizigers te bestuderen voor meer details. Justin en ik hebben met veel plezier in hotel bellevue wengen in zwitserland verbleven.

Het is een typisch bergresort met een onverslaanbaar uitzicht. Als u gaat wandelen, skiën of de bergen gaat ontdekken, waarom verblijft u dan niet in een charmant bergstadje? het kan zijn dat je een paar treinen moet nemen om wengen te bereiken, maar de reis maakt deel uit van het plezier.

Toen we eenmaal in dit prachtige hotel aankwamen, realiseerde ik me al snel dat ik moeiteloos uren op ons balkon moest doorbrengen, in de verte kijkend.

De kamer had een schilderachtige, rustieke ervaring waar je op zou kunnen rekenen vanuit een alpine residentie. Hoewel het schoon en comfortabel is, was de schijnwerper van ons verblijf het eersteklas landschap.

We raden je verrassend aan om te dineren in het restaurant op de website (ze hebben ons een voortreffelijke veganistische maaltijd bezorgd!), gevolgd door een duik in de hot tub.

Natuurlijk kijkt het uit over weidse panoramische uitzichten, dus geniet van de omgeving terwijl je bezig bent! hotel bellevue wengen is een van onze favoriete verblijfplaatsen in europa.

Klik hier om uw verblijf te boeken en beoordelingen door medereizigers te bestuderen voor meer details.

6X Inspirerend Stijlvol Overnachten Europa Ideeën

Stijlvol overnachten europa reviews europa-park erlebnis-resort ideeën

Het Beste Stijlvol Overnachten Europa Reviews EuropaPark ErlebnisResort Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.europapark.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 5 Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer Ideeën 5X Verzameling Etsy Kerst Decoratie Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 5X 75X Badkamers Voorbeelden Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën