Verzameling Stijlvol Overnachten Nederland Dit Zijn De 10 Mooiste Airbnb’s In Amsterdam Reisjunk Ideeën

De lodge is zeker geschikt voor een jeugdig publiek met geld om te verbranden. Als je een paar honderd euro extra hebt gekocht die rondslingeren, kan het korps er bovendien voor zorgen dat een niet-openbare helikopter je op schiphol selecteert en/of de mogelijkheid om van het onderdeel van de kraan te bungee-bouncen.

De havenkraan van harlingen – harlingen hier is het andere kraanhotel van nederland. Het biedt geen epische uitzichten over amsterdam, maar de eigenaren laten je spelen met de besturing.

Als je je verveelt met één uitzicht, kun je op een paar knoppen drukken en het resort draait in een andere richting. Je hebt ook het hele gebied voor jezelf met het oog op het feit dat er maar één kamer is, die de voormalige machine- en controlekamers in beslag neemt.

Als de kraan al is geboekt, zijn er nog twee andere onconventionele accommodaties in de buurt. Je kunt de tijd van je leven hebben in een hotel dat is omgebouwd tot een reddingsboot of het liever oplichten in een voormalige vuurtoren.

Vliegtuigsuite teuge – teuge zelfs als je normaal gesproken niet in vliegtuigen kunt slapen, kun je dat waarschijnlijk wel in dit bizarre motel in teuge.

Het is intern een ilyushin 18-vliegtuig gehuisvest met een interessante geschiedenis. Oorspronkelijk gebouwd in 1960, was het ooit eigendom van de oost-duitse regering die het gebruikte om rond een aantal ambtenaren te vliegen.

Het diende later als een commercieel vliegtuig voor interflug, een luchtvaartmaatschappij. U en/of een gast krijgt het hele vliegtuig voor uzelf, dat is omgebouwd tot een verrassende lodgesuite.

Naast de originele cockpit behoren ook een terras, een infraroodsauna, drie televisies en een kitchenette tot de punten. Je zult niet in staat zijn om met dit ding te vliegen, maar je kunt voortdurend poseren voor een paar selfies in de stoel van de piloot en doen alsof je een dubbelagent bent op een geheime missie aan de achterkant van het ijzeren gordijn.

Als je echt je vleugels wilt verdienen, is het personeel geneigd om vlieglessen of in eenvoudige termen een rondvlucht te regelen op het comfortabel gelegen kleine vliegveld naast de deur.

Hotel de vrouwe van stavoren – stavoren wijnvaten kunnen worden omgebouwd tot mooie comfortabele hotelkamers. Wie weet? de verkopers van dit unieke resort in stavoren, om te beginnen.

Verschillende van de kamers hebben karakteristieke vaten die dienst doen als kleine slaapkamers en woonkamers. Naast een restaurant zijn er ook grotere conventionele kamers op het terrein als je niet aanneemt dat het denken klinkt als een vat lachen.

Cityhub – amsterdam en rotterdam als je nog nooit van pilhotels hebt gehoord, ze blijven een oase voor veel 'salarismannen' in tokio als ze de laatste trein naar huis missen.

Nu is de kans om een ​​nacht door te brengen in een van deze kleine resortkamers aangekomen in nederland. Als u niet bekend bent met het concept, bestaan ​​capsulehotels meestal uit een reeks van wat mogelijk eersteklas zou worden beschreven als kattendraagtassen van menselijke grootte, allemaal op elkaar gestapeld.

Er is gewoon voldoende ruimte in één voor een enkele persoon om te slapen (of in ieder geval te proberen te slapen). Capsule-herbergen zijn geen ideale locatie om de nacht door te brengen, maar ze doen het in een mum van tijd.

6X Geweldig Stijlvol Overnachten Nederland Ideeën

Stijlvol overnachten nederland dit zijn de 10 mooiste airbnb's in amsterdam - reisjunk ideeën

Verzameling Stijlvol Overnachten Nederland Dit Zijn De 10 Mooiste Airbnb’s In Amsterdam Reisjunk Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.reisjunk.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Elegant Douche Plafond Ideeën 6X Super Goed De Leukste Koffiebars Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 6X Het Beste De Mooiste Plankdragers Ideeën 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 6X Verbazingwekkend Terracotta In Huis Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6X Zwart Wit Badkamer Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën