Uniek Voordelen Van Buitenzonwering Elektrische Zonwering, Wat Zijn De In 2020? Alles Op Een Ideeën

Tijd doorbrengen in de achtertuin is een hoogwaardige manier om fysiek actief te zijn, stress te minimaliseren en een dieet te volgen d.

Extern pictogram u kunt buiten werken en spelen zonder het risico op huidkanker te vergroten door uw huid tegen de zon te beschermen. De meeste poriën en huidkanker worden veroorzaakt door te veel blootstelling aan ultraviolet (uv) licht.

Uv-stralen zijn een onzichtbare soort straling die afkomstig is van de zon, zonnebanken en zonnelampen. Uv-stralen kunnen huidcellen beschadigen.

Bescherming tegen uv-stralen is het hele jaar belangrijk, niet alleen in de zomer. Uv-stralen kunnen u bereiken op bewolkte en koele dagen, en ze repliceren van oppervlakken zoals water, cement, zand en sneeuw.

In de continentale verenigde staten zijn uv-stralen meestal het sterkst van 10. 00 tot 16. 00 uur. Zomertijd (9:00 tot 15:00 uur standaardtijd).

Het pictogram uv indexextern voorspelt elke dag de kracht van uv-stralen. Als de uv-index in uw omgeving 3 of hoger is, verdedig dan uw poriën en huid tegen te veel publiciteit naar de zon.

U kunt uw risico op zonbeschadiging en huidkanker verminderen door in de kleur te blijven onder een paraplu, boom of andere beschutting.

Je kunt er goed aan doen om je huid te beschermen door zonnebrandcrème te gebruiken of beschermende kleding te dragen als je buiten bent, zelfs als je in de schaduw bent.

Draag indien mogelijk shirts met lange mouwen en lange broeken en rokken, die bescherming kunnen bieden tegen uv-stralen. Als het dragen van dit soort kleding niet praktisch is, probeer dan een t-shirt of een strandkleed te dragen.

Kleding gemaakt van strak geweven stof biedt de kwaliteitsbescherming. Een nat t-shirt biedt veel minder uv-bescherming dan een droog t-shirt, en donkere tinten kunnen extra veiligheid bieden dan lichtere kleuren.

Sommige kleding is volgens internationale normen gecertificeerd als uv-bescherming. Zet voor de meeste bescherming een hoed op met een rand rondom die je gezicht, oren en de achterkant van je nek beschermt.

Een strak geweven stof, zoals canvas, werkt als een kwaliteit om je huid te beschermen tegen uv-stralen. Vermijd strohoeden met gaten die zonlicht doorlaten.

Een donkere hoed kan een betere uv-bescherming bieden. Als je een baseballpet draagt, moet je ook je oren en de achterkant van je nek beschermen door sportkleding te dragen die die gebieden bedekt, zonnebrandcrème te gebruiken of in de schaduw te blijven.

Zonnebrillen beschermen uw ogen tegen uv-stralen en beperken het gevaar van staar. Bovendien beschermen ze de tere huid rond uw ogen tegen blootstelling aan de zon.

Zonnebrillen die zowel uva- als uvb-stralen blokkeren, bieden de uitstekende bescherming. De meeste tinten die in de verenigde staten zijn gekocht, ongeacht de kosten, voldoen aan deze norm.

Wrap-around tinten werken bevredigend omdat ze uv-stralen blokkeren om vanaf de zijkant naar binnen te sluipen.

5X Inspirerend Voordelen Van Buitenzonwering Ideeën

Voordelen van buitenzonwering elektrische zonwering, wat zijn de in 2020? alles op een ideeën

Uniek Voordelen Van Buitenzonwering Elektrische Zonwering, Wat Zijn De In 2020? Alles Op Een Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.byzonbuitenzonwering.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5X Galerij Groene Accessoires Woonkamer Ideeën 6X Het Beste Frosta Krukje Ikea Ideeën 6 Slaapkamer Zwarte Muren Ideeën 6X Interieur Winkel Amsterdam Tips 6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5X Verzameling Diy Leuke Kaarsenhouders Ideeën 5X Trend Donkere Kleur Woonkamer Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 6X Badkamer Op Zolder Inrichten Tips Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 5X Super Goed Gordijnen Als Deur Ideeën