Geweldig Voordelen Van Buitenzonwering Hulp Nodig Met Het Zoeken De Juiste Zonwering Ideeën

Tijd buitenshuis doorbrengen kan de typische gezondheid en welzijn verbeteren. De buitenkant biedt veel mogelijkheden om fysiek actief te zijn. Tijd buitenshuis kan bovendien ook de geestelijke gezondheid en stressvermindering bevorderen.

Terwijl ze profiteren van de voordelen van buiten zijn, kunnen mensen de kans op poriën en huidkanker door te veel uv-blootstelling verkleinen door bescherming tegen de zon te gebruiken.

Bescherm uzelf door in de schaduw te blijven, sportbeschermende kleding te dragen en gebruik te maken en opnieuw aan te brengen met een uitgebreid spectrum zonnescherm met een zonneveiligheidsfactor (spf) van 15 of hoger.

Ultraviolette (uv) stralen van de zon kunnen de aanmaak van voeding stimuleren dexternal icon in de huid. Weinig of geen blootstelling aan de zon kan een persoon bovendien in gevaar brengen voor lage voedingswaarden d, maar te veel blootstelling aan uv van de zon of kunstmatige bronnen kan het risico op huidkanker en oogaandoeningen verhogen.

De hoeveelheid vitamine d die iemands huid aanmaakt wanneer ze in de zon zijn, is afhankelijk van vele factoren, waaronder huidskleur, geografische locatie, weersomstandigheden, tijd van het jaar en tijdstip van de dag.

Jane austen was eigenlijk iets op het spoor toen ze schreef: "op een mooie dag in de schaduw zitten en op groen lijken is de meest perfecte verfrissing. " er zijn maar weinig dingen beter dan uitrusten onder een boom of loungen op een luchtige veranda op een warme dag.

Kleur geeft je niet alleen uitstel van de hitte, maar het kan je ook helpen beschermen tegen de schadelijke ultraviolette (uv) stralen van de zon, die huidbeschadiging kunnen veroorzaken en tot huidkanker kunnen leiden.

Schaduw klinkt eenvoudig genoeg. (zoek een boom, ga eronder zitten - wat is daar zo uitdagend aan?) bij het verkennen van zonwering is het echter niet zo eenvoudig als je misschien ook denkt: niet alle kleurconstructies zijn hetzelfde en het niveau van zonveiligheid wordt geleverd kan een opmerkelijke deal opleveren.

Denk de volgende keer dat je twijfelt aan schaduw, aan het volgende:. Heb je ooit de hele dag op het strand gezeten met een parasol boven je hoofd? als dat zo is, moest u de paraplu waarschijnlijk een paar keer verplaatsen om er zeker van te zijn dat u desondanks voldoende dekking kreeg van de zonnestralen terwijl deze door de lucht beweegt.

Toch blijft de zon niet lang en dat kan voor veel kleurstructuren een bijzondere onderneming zijn. Bomen en luifels kunnen bovendien enige dekking bieden als de zon tegelijk boven je hoofd staat, maar minder als deze opkomt en ondergaat, waardoor de zonnestralen je vanuit uitzonderlijke hoeken kunnen raken.

5X Inspirerend Voordelen Van Buitenzonwering Ideeën

Voordelen van buitenzonwering hulp nodig met het zoeken de juiste zonwering ideeën

Geweldig Voordelen Van Buitenzonwering Hulp Nodig Met Het Zoeken De Juiste Zonwering Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.kroezon.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Ronde Spiegel Badkamer Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 6X Verzameling Een Kleine Babykamer Ideeën 6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën 5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 5X Geweldig Budgettips Voor Studenten Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 6X Waskom In Badkamer Ideeën 5X Trend Mooi Gedekte Tafels Ideeën 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën