Nieuw Abstract Schilderij Maken Schilderen Met Acrylverf? Filmpje En Stappenplan Ideeën

Op instagram, waar ik veel van achter de schermen en het proces deel, vroeg iedereen me momenteel om mijn 'geheimen' als het gaat om het maken van een abstract schilderij. Ten eerste heb ik die variëteit van hilarisch bepaald, omdat ik tot op de dag van vandaag niet echt 'vatte' of genoot van het maken van samenvattende kunst.

Ik had meestal een voet stevig in een afbeelding geplant, zelfs als ik er wild van afdwaalde op het canvas. Ik heb twee cursussen abstracte schilderkunst gevolgd en hoewel ik van beide hield, dacht ik niettemin dat het niets voor mij was.

Ten tweede realiseerde ik me ineens dat mijn werk tegenwoordig steeds abstracter wordt. Het begon met de strandlandschappen, en stap voor stap werden ze losser en versnipperd, tot de factor waar ik nu nogal wat ‘bijna abstracte’ en verschillende grondig abstracte schilderijen heb.

Ik heb niet voor abstract gekozen - ik heb zelfs het idee dat ik het niet leuk vond en niet echt kon doen - het begon gewoon te gebeuren. De vraag zette me aan het denken; hoe maak je een abstract portret dat werkt? dat ligt natuurlijk deels aan de toeschouwer, maar voor mij zijn er duidelijk zaken waardoor een abstract schilderij succesvoller aanvoelt.

Dus ik dacht dat ik zou delen wat ik waarschuwde aan michele die de vraag stelde, en er een beetje over zou uitweiden omdat het jou ook zou kunnen helpen. Dit klinkt misschien contra-intuïtief, maar zonder twijfel helpt het hebben van een uniek startpunt me enorm, vooral als iemand met een representatieve achtergrond.

Ik gebruik er niet voortdurend een, maar zo nu en dan vind ik het leuk om een ​​van mijn persoonlijke foto's bij de hand te hebben, of iets dat ik op pinterest van dit bord heb gevonden, dus ik heb een principe waaraan ik moet voldoen in termen van een compositie dat werkt al.

Over het algemeen is het een extra springplank, en het herinnert zich niet zeker wat het probleem van de foto is; meestal verlaat ik de referentie zeer snel nadat ik ben begonnen. Het helpt gewoon om dingen op gang te krijgen.

Het wil niets herkenbaars zijn, maar het hebben van een gebied voor het oog om te beginnen of te stoppen terwijl het over het canvas dwaalt, helpt een schilderij 'begrijpelijk' te zijn en bevredigend te voelen om naar te kijken.

Over het algemeen wil je dat het brandpunt om dezelfde reden niet in het midden ligt. In deze dient de grote witte lus op de top om het oog te trekken van het 'pad' in de onderste helft of dichter bij de horizon.

Het is geen in-your-face brandpunt, maar het helpt het oog om te reizen, en dat is wat het oog wil doen!.

6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën

Abstract schilderij maken schilderen met acrylverf? filmpje en stappenplan ideeën

Nieuw Abstract Schilderij Maken Schilderen Met Acrylverf? Filmpje En Stappenplan Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.acrylverfschilder.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 6X Inspirerend Stijlvol Overnachten Europa Ideeën 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën 6X Badkamer Op Zolder Inrichten Tips Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 6X Laatste Diy Met Multiplex Ideeën 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 6X Trend De Papieren Zak Ideeën 5X Mooie Badkamer Stoer Klassiek Tintje Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën