Prachtig Abstract Schilderij Maken Schilderen Creatief Met Kleur. Voorjaar 2017 Ideeën

Hoewel er vrijwel abstracts zijn met heel weinig waardevariatie die zeker mooi zijn, is dat niet langer iets dat ik tot nu toe onder de knie heb. Het is op een bepaalde manier moeilijker, omdat je zo veel minder hebt om mee te werken, dus je wilt veel zelfverzekerder en geoefender zijn.

Laat dat je er echter niet van weerhouden om te gaan!. Een zeer ingetogen waardenbereik kan een schilderij oppervlakkig doen aanvoelen en bovendien iets zinnigs zeggen.

Het kan de kijker ook in verwarring brengen als er nu niet voldoende pad is dat het oog kan volgen, hoe subtiel ook. Ik hou ervan om met veel donkere kleuren te beginnen en ze geleidelijk af te werpen.

Toevoegen en weggooien is een van de gemakkelijkste en meest vergevingsgezinde manieren om een ​​schilderij op te bouwen, omdat je net zo lang doorgaat tot de dingen beginnen samen te werken.

Dit is een geldig advies voor elk schilderij; hoe meer je het doet, hoe minder moeilijk het wordt om direct te zien wat er uit balans is. Balans betekent niet dat alles gelijk is of er hetzelfde uitziet - dat is niet interessant voor het oog en spottend heeft de neiging te betekenen dat het uit stabiliteit is - het vermogen dat alle delen van het schilderij samenwerken en binnen het lichaam van de vier randen.

Randen zijn net zo belangrijk voor het succes van een schilderij als wat je erin stopt. Ze kunnen helpen om het schilderij te verankeren, een aangename onbalans te creëren of te pleiten voor extra 'off stage' gaan.

Houd ze in de gaten terwijl je schildert en laat je brandpunt niet verloren gaan in het midden. Zie hoe in deze een paar palen van rechts komen en aan de linkerkant een deel van het gras van de rand verdwijnt.

Als ik nu niet iets tegen de randen had gehad, zou het niet goed lijken. Probeer ze met je vingers te blokkeren - je zult zien wat ik bedoel!. Merken zijn fascinerende dingen.

Ze ‘praten’ met elkaar, zodat ieder die je maakt bijdraagt ​​aan het gesprek. Het is aan jou om een ​​harmonieus gesprek te creëren, of zelfs een onsamenhangend gesprek, maar wel een die door de kijker kan worden 'gelezen', ook al zullen geen twee mensen het hetzelfde lezen.

Kunst zit vol paradoxen!. Ik push mezelf graag om zoveel mogelijk exclusieve merken te creëren terwijl ik aan het werk ben; het is bijzonder moeilijk omdat we in patronen en gewoonten vervallen.

Ik heb bijvoorbeeld een diepe liefde en een blijvende verslaving aan het maken van verticale markeringen, dus ik moet voorzichtig zijn om dat in evenwicht te brengen met grotere horizontale lijnen dan ik zou kunnen veronderstellen om te maken.

Het is zo leuk om die taak te hebben tijdens het wandelen terwijl ik schilder - het houdt me scherp!. Hier is een experiment met het maken van merktekens dat ik onlangs heb gemaakt voor de cursus touchstone.

Geen referentiebeeld, maar dat 'pad' wordt weer weergegeven! en nogal wat verticalen. :). Omdat samenvattend kunstwerk geen herkenbaar onderwerp heeft, kan de situatie uitgroeien tot pure emotie.

Ik maakte tegenwoordig een portret terwijl ik wijn dronk en danste, en ik was in de meest prachtige stemming terwijl ik dat deed. Wijn! ondergewaardeerde kunstvoorraad!.

Hier is het schilderij dat resulteerde:.

6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën

Abstract schilderij maken schilderen - creatief met kleur. voorjaar 2017 ideeën

Prachtig Abstract Schilderij Maken Schilderen Creatief Met Kleur. Voorjaar 2017 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.youtube.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Kerstboom Klein Appartement Tips 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 5X Lichte Moderne Badkamer Van Maja Ideeën 5X Uniek Dutch Design Week Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 6X Super Goed Decoratie Voor Planten Ideeën 6X Mooi Garagedeuren Aan Huis Ideeën 6X Beton De Badkamer Ideeën 6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën