Geweldig Abstract Schilderij Maken Met Acrylaatverf Ideeën

Het is nogal chaotisch en ik heb het een beetje gekalmeerd, maar je kunt de uitbundigheid zien en voelen die ik voelde toen ik het schilderde.

Dus kanaliseer wat je voelt en laat het je schilderij informeren! dit kan natuurlijk ook heel verhelderend werken. Iets waar ik de laatste tijd veel van geniet, is het concept van ‘weer’ schilderen.

Voor mij is die vaardigheid niet echt blauwe luchten of regen schilderen, maar het gevoel dat het weer met zich meebrengt, in unieke wind. Ik weet niet zeker waarom - wind is mijn minst favoriete klimaatsituatie - maar regelmatig als ik word geportretteerd, zal ik ontdekken dat ik aan de wind denk en hoe het 'eruit' ziet.

Het helpt de schilderijen dynamisch en levend te houden. Je zou kunnen kiezen voor een minder gewelddadig concept! het hangt er niet van af wat het is, alleen dat het je inspireert en je helpt gefocust te blijven.

Overschakelen van het ene concept naar het andere kan leiden tot een zorgeloos en verwarrend schilderij. Als fundamentele vuistregel zijn versie en contrast wat het schilderij interessant zal maken, vooral als je een beetje een noob bent en niet al te zeker bent van wat je doet! persoonlijk kies ik schilderijen met meer donker en licht, en een gevoel van dynamische beweging.

Hier is een video waarin ik een van mijn 'bijna abstracts' maak - chaos precedes order, die ik eerder in de indiening heb vermeld - van begin tot eind.

Ik versnelde het of we zouden hier de hele dag zijn. :). Ik hoop dat dit helpt! ik ben absoluut geen oude rot op het gebied van samenvattend schilderen, maar ik gebruik en vind elk van deze factoren nuttig, en ik maak wat werk waar ik van hou en anderen doen de laatste tijd te veel.

Heb je nog vragen? als dat zo is, plaats ze dan in de feedback en ik zal mijn best doen om te helpen. Of heb je strategieën die je helpen abstracts te maken? mijn lijst is zeker niet volledig, dus deel alsjeblieft je eigen ervaring!.

Als je deze publicatie geweldig vond en helemaal enthousiast bent om dieper in je eigen procedure en praktijk als artiest te graven, wil je misschien de happy artist studio uitproberen.

Het bevat 13+ handleidingen en verschillende bronnen die ik in de loop der jaren heb gemaakt, allemaal gericht op het helpen maken van de kunst die je hier moet maken.

Laat het realisme los, de zware invloed van andere kunstenaars, en begin een actueel oeuvre voor u te construeren, of het nu voor uw persoonlijk plezier is, om over te gaan naar verkopen, of beide.

Maak een gestructureerde achtergrond. Een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen, is door gesso van kunstenaarskwaliteit aan te brengen, een dikke gelachtige primer.

Breng het aan als verf, of vouw het rond met een paletmes, als het dik genoeg is. Hiermee kunt u de mode van de textuur regelen. Er zijn veel manieren om abstracte kunst te definiëren.

Vrijwel elke compositie die niet volledig gebaseerd is op iets dat je bekend voorkomt, kan als abstracte kunst worden beschouwd, omdat het beelden weergeeft met een bepaald diploma van onafhankelijkheid van wat we kennen als visuele referenties.

6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën

Abstract schilderij maken met acrylaatverf ideeën

Geweldig Abstract Schilderij Maken Met Acrylaatverf Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.youtube.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Kerst Binnenkijker Christina Tips 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 5X Moderne Strakke Badkamers Ideeën 6X Inrichten Kamer Ideeen Tips 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 5X Mooie Scandinavische Badkamer Ideeën 5X Kleurrijke Deense Villa Tips 5X Kamer Inrichten Ideeen Tips 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Verbazingwekkend Deuren Verven Tips Ideeën