Galerij Australie Meets Zweden Puzzel Met De Nationale Vlag Van Australië En Op Een Ideeën

De rigoureuze voorbereidingen van modildas voor de olympische spelen in tokio gaan volgende maand verder met de 2e wedstrijd voor het zwaargewicht zweden in kalmar. Na een 5-2 en 5-0 overwinning op respectievelijk duitsland en nederland, zou matildas de zweden moeten testen, die 5 jaar geleden zilver wonnen op de olympische spelen van rio en als derde eindigden op de olympische spelen in rio.

Wereldbeker dames 2019. Het gevecht van 16 juni zal de voorlopige preview zijn van wat modilda in juli in tokio kan verwachten, met de vs en nieuw-zeeland in de zweeds-australische ploeg.

"sinds we onze tegenstanders in de sport begrijpen, hebben we snel onze aandacht gericht op ervoor te zorgen dat we van hoge kwaliteit zijn voorbereid op de komende wedstrijden", aldus de zweedse instructie tony gustafson.

“onze focus ligt op het bouwen van onze basis en het voorbereiden van de bemanning om in tokio op te treden en we zullen een volledig team hebben in de volgende spannende fase. "het is een reis die we moeten voorbereiden op de olympische spelen, dus we gaan het opnemen.

". James johnson, ceo van australian football, zei dat het vroeger belangrijk was om modilda te voorzien van "het fantastische platform voor succes". "het bestaat ook uit het geven van kansen om te spelen tegen tegenstanders van wereldklasse", zei johnson.

"deze sport is een geweldige kans voor alle australiërs om modildas collectief te steunen en we investeren om ervoor te zorgen dat ze bereid zijn om de eerste reeks in oppositie tegen nieuw-zeeland (op 21 juli) te nemen.

". Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief voor een duidelijk beeld van de getuigenissen die belangrijk zijn voor het australische bedrijfsleven en de politiek. Een voormalige handelschef van de europese unie neemt het op tegen een voormalige australische minister van financiën in de laatste etappe van de race om de oeso te leiden, een prijs waarmee de winnaar wereldwijde uitdagingen zal aanpakken, samen met plannen voor digitale belastingheffing en pandemische herstel.

De voorbereidingen van australië voor tokio zijn versterkt met de aankondiging dat ze het op 16 juni 2021 zullen opnemen tegen zweden in de kalmar arena, kalmar. De regerend rio games zilveren medaillewinnaars en fifa women's world cup france 2019™ bronzen medaillewinnaars, zweden zal een andere sterke tegenstander zijn voor de westfield matildas terwijl ze hun middelpunt van de aandacht verscherpen in het damesvoetbaltoernooi.

"sinds we kennis hebben gekregen van onze tegenstanders voor de spelen, hebben we onze interesse snel verlegd naar ervoor te zorgen dat we eersteklas zijn voorbereid op de komende wedstrijden", zegt hoofdcoach tony gustavsson van westfield matildas.

"we zijn dankbaar voor de stevige toewijding van football australia om de juiste soorten tegenstanders te beveiligen terwijl we werken om de tijd die we beschikbaar hebben te gebruiken om het team bij elkaar te krijgen.

". James johnson, chief executive officer van football australia, verklaarde dat het team de volledige steun heeft van de voetbalgemeenschap nu ze een belangrijke fase in hun voorbereiding op de spelen ingaan.

"het zijn een paar enorme maanden geweest voor vrouwenvoetbal in australië, terwijl we doorgaan met het bespreken van de bevindingen van de women's performance gap om onze nieuwe strategische agenda te ontdekken en tot leven te brengen", zei johnson.

“vorige maand zagen we de terugkeer van de westfield matildas in een wereldwijde wedstrijdbeweging tegen twee 'top 10'-landen na bijna vierhonderd dagen. We hebben bovendien gigantische nieuwe commerciële partners voor damesvoetbal en grassroots verwelkomd en kregen volledige steun van de federale regering tijdens de federale begroting van de afgelopen week om de hoogwaardige pijler van ons legacy '23-plan te ondersteunen.

En net in het weekend hebben we het huis van de matildas aangekondigd aan de la trobe university, in melbourne, samen met de victoriaanse regering en football victoria.

6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën

Australie meets zweden puzzel met de nationale vlag van australië en op een ideeën

Galerij Australie Meets Zweden Puzzel Met De Nationale Vlag Van Australië En Op Een Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.123rf.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5X Verbazingwekkend Deuren Verven Tips Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 5X Uniek De Japanse Tuin Ideeën 6X Landelijke Badkamer Modern Industrieel Tintje Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 6 Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Ideeën 5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 5X Afbeeldingen Google Hoofdkantoor Dublin Ideeën 6X Mooi Boomstammen Als Accessoires Ideeën