Elegant Australie Meets Zweden Australia’s Davis Cup Tennis Team, From Left To Right, Patrick Ideeën

"het is van fundamenteel belang dat we tony, mel en het team het mooie platform voor succes bieden en dat houdt ook in dat we hen de mogelijkheid bieden om tegen tegenstanders van het wereldklassement te spelen", zei hij.

De westfield matildas zijn geloot in groep g naast zweden, nieuw-zeeland en de verenigde staten. Australië opent op 21 juli hun marketingcampagne tegen trans tasman-tegenstander nieuw-zeeland.

"onze aandacht zal uitgaan naar het verder bouwen aan onze fundamenten en het uitrusten van het team om te presteren in tokio en het volgende gedeelte is spannend omdat we een volledige ploeg zullen hebben", zei gustavsson.

"dit is het soort ervaring dat we nodig hebben om klaar te zijn voor juli, dus we zullen het belichamen. ". De slotbijeenkomst van australië en zweden was tijdens de algarve cup 2017, waar de zweden nipt de overwinning claimden.

Houd er rekening mee dat alle data & vermelde tijden zijn aest. De aftrap in zweden is op dinsdag 15 juni 2021 om 18:45 lokale tijd.

De matilda's zetten hun droom van goud voort op de olympische spelen van 2020 in tokio met een crunch halve finale in tegenstelling tot zweden in yokohama op maandagavond.

Australië verzekerde zich van een plaats bij de ultieme vier met een opmerkelijke extra-time overwinning tegen groot-brittannië in de kwartfinales.

Maar hun tegenstander zweden moet nog een kleur verliezen in het evenement en kan al bogen op een overwinning op groen en goud.

Hoewel australië nog nooit een olympische medaille heeft gekregen tijdens het evenement, pakten de zweden zilver tijdens de spelen van rio 2016 en vielen ze in de finale gewoon snel naar duitsland.

Na twee keer de kwartfinales te hebben bereikt, hebben de matilda's zichzelf eindelijk in een positie gebracht om een ​​medaille te winnen op de olympische spelen.

Matildas-superster sam kerr scoorde een gelijkmaker in de laatste minuut om de kwartfinale tegen groot-brittannië in extra tijd te brengen, voordat teagan micah's een penalty redde en goals voor mary fowler en kerr het groen en goud verdienden, een van hun beroemdste overwinningen.

Maar het obstakel op hun weg naar de gouden medaille in vorm is zweden, dat de matildas met 4-2 versloeg in hun groepsfasebijeenkomst op 24 juli.

Ondanks de nederlaag verwaarloosde australië een strafschop en kwam mooi tekort van de hoge kwaliteit, maar duwde de zweden desalniettemin en werd alleen ongedaan gemaakt door defensieve blunders te gebruiken.

Kerr scoorde een prachtige brace tegen een compacte zweedse verdediging, maar miste ook een penalty in de 2e helft, op een prijzig moment dat ook kan uitgroeien tot de wedstrijd.

Er zal opnieuw naar haar worden verwezen als de talisman tegen zweden, een team dat graag met cijfers afschermt en met effectiviteit aanvalt.

The seven network is de speciale australische uitzendrechtenhouder van elk evenement op de olympische spelen van tokio.

Deze fit wordt uitgezonden op seven network en via de streamingwebsite 7plus. 7plus kan worden gedownload als een app die werkt op een reeks smart tv's, videogameconsoles en chromecast-apparaten.

6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën

Australie meets zweden australia's davis cup tennis team, from left to right, patrick ideeën

Elegant Australie Meets Zweden Australia’s Davis Cup Tennis Team, From Left To Right, Patrick Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.alamy.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën 5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 6X Mooi Bureau Voor Kinderkamer Ideeën 6X Verbazingwekkend Decoreren Met Behang Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 5X Uniek De Japanse Tuin Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5X Super Goed Franse Tuin Voorbeelden Ideeën 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën 5X Trend Goedkope Meubels Kopen Ideeën