Super Goed Australie Meets Zweden Australia’s Davis Cup Tennis Team, From Left To Right, Captain Ideeën

Fans zijn tot nu toe gefrustreerd over de televisie-uitzendingen met videogames die vaak halverwege de game worden gewijzigd.

De sydney morning herald suggereerde zondag dat sam kerr twijfelachtig was om de wedstrijd in oppositie tegen zweden te starten, met mary fowler als invaller aan de basis.

Tijdens zijn toespraak op zondag toonde tony gustavsson aan dat hij misschien geen volledige selectie heeft om uit te kiezen en hij belastte zijn vervangers net zo noodzakelijk als zijn starters.

"dat zal ik na de training van vanmiddag voor 100 procent weten. We hebben een paar vraagtekens", zei de coach van matildas.

"we zitten diep in het toernooi. Ik wil hier heel duidelijk zijn, en ik zei dit ook voor de gb-wedstrijd, het gaat nu niet alleen om de startopstelling, het gaat ook om de eindopstelling.

Als je lijkt bij die gb-wedstrijd te zijn, we hebben de sport gewonnen met de veranderingen die binnenkomen. ". Verdedigers: jonna andersson, nathalie bjorn, magda eriksson, hanna glas, amanda ilestedt, emma kullberg, julia roddar.

Middenvelders: filippa angeldahl, kosovo asllani, hanna bennison, olivia schough, caroline seger. Aanvallers: stina blackstenius, lina hurtig, sofia jakobsson, madelen janogy, fridolina rolfo, anna anvegard, rebecka blomqvist.

De matilda's zijn buitenstaanders om door te gaan naar de olympische laatste om 5. 00 uur, maar deze kansen vertegenwoordigen kosten, waarbij de vorm tussen de twee teams in de groepsfase merkbaar is, ondanks dat zweden de overwinning behaalt.

Zweden is favoriet om de fit te winnen met 1,60, terwijl een gelijkspel na negentig minuten 4,00 kost. Matildas, die vorige maand in duitsland en nederland respectievelijk 5-2 en 5-0 slaags, won vijf jaar geleden de zilveren medaille op de olympische spelen in rio en voltooide 0,33 op het wk vrouwen 2019.

Heeft betovering nodig om te testen. De gevechten van 16 juni zijn een voorproefje van wat matildas in juli in tokio kan verwachten, waarbij zweden, de verenigde staten en nieuw-zeeland zich bij de australische groep voegen.

De in zweden geboren matildas-training tony gustavsson zei: "omdat we onze tegenstanders in het toernooi kenden, begonnen we ons al snel te concentreren op het verkrijgen van de bevredigende uitrusting voor toekomstige wedstrijden.

" verteld. “april heeft veel inzicht gegeven vanuit de fit tussen duitsland en nederland. "ons bewustzijn is om verder te bouwen op onze basis en onze teams uit te rusten om in tokio te spelen.

Het volgende gedeelte is spannend als de volledige teams samenkomen. "dit is het soort ervaring dat we nodig hebben om ons voor te bereiden op de olympische spelen en we zullen het ontvangen.

". James johnson, ceo van de australian football federation, zei dat het vroeger van fundamenteel belang was om matildas te voorzien van 'het mooie platform voor succes'.

"dit omvat het bieden van de mogelijkheid om tegen tegenstanders van wereldklasse te spelen", zei johnson.

6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën

Australie meets zweden australia's davis cup tennis team, from left to right, captain ideeën

Super Goed Australie Meets Zweden Australia’s Davis Cup Tennis Team, From Left To Right, Captain Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.alamy.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5X Galerij Deuren Met Glas Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën 6X Uniek Zwevende Tv Meubel Ideeën 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Ideeën 5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën 5X Inspirerend Voordelen Van Buitenzonwering Ideeën 5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën