Geweldig Australie Meets Zweden Australia V Sweden As It Happened Ideeën

Het economische systeem kreeg een kleine klap, maar is hersteld en naarmate de versoepeling van de wereld nieuwe pieken ervaart, waren de wekelijkse gemiddelde covid-sterfgevallen in zweden de afgelopen maand nul.

Maar het belangrijkste was dat de zweden al hun democratische rechten en vrijheden behielden. Tegnell verklaarde lockdowns antidemocratisch en onhoudbaar en geredde faculteiten open.

Hij werd luid bekritiseerd door experts over de hele wereld en op een gegeven moment wanhoopte zelfs de koning van zweden aan zijn beleid.

Maar zijn critici richtten zich alleen op covid-statistieken. Hij erkent dat er fouten zijn gemaakt, maar tegnell is in het gelijk gesteld.

Zweden is 's werelds succesverhaal dat de compromissen van het covid-beleid holistisch beheert. Australische politici zijn verslaafd aan tirannie en angstzaaierij.

We moeten onderzoeken vanuit zweden. Ons beleid moet voortdurend worden gemeten aan de hand van wat top is voor de hele samenleving.

Beëindig de lockdowns onmiddellijk. Herstel onze rechten en vrijheden. Stop met het schaden van onze jongeren en bescherm ze liever.

Moet australië het laten scheuren? laat ons uw mening weten door te schrijven naar [email protected] Com.

Au. Geef uw volledige identiteitsbewijs op als u in aanmerking wilt komen voor publicatie in de kolom uw mening van crikey.

We behouden ons het recht voor om te bewerken voor lengte en duidelijkheid. De post zweden v australië - de plaats waar je in plaats daarvan zou zijn als covid evolueert en zich verspreidt? als eerste beschouwd op crikey.

Hoe kwam de zonnige australische minstreel kate akhurst terecht in stockholm, zweden, tegenover kate boy, een kil technopopkwartet dat - met de singles "northern lights" en "the way we are" - nu al het daaropvolgende publieksvriendelijke garbage wordt ?.

Het is een lang verhaal, en het begint met haar acteerwerk in een down under-musical, ze kreeg haar eerste publicatiedeal op haar zestiende en vloog vervolgens naar los angeles om haar debuut-cd vast te leggen met een australische producer.

Maar het album kwam er allerminst, zegt ze: “ik kwam hier voor drie weken, wat uitgroeide tot drie maanden, daarna jaren en jaren, omdat hij en ik uiteindelijk een productieploeg vormden die fiction heette en voor andere mensen schreef.

”. Vier jaar na haar verblijf in californië, werd de vagebond - die kate boy vanavond naar the city brengt - rusteloos.

Dus verhuisde ze naar londen, wat niet zo productief bleek als ze zich had voorgesteld; ze voelde zich niettemin gevangen in een creatieve sleur.

"maar het was toen ik eens twee uur rijden van stockholm was, en ik koesterde zweedse muziek", zegt ze.

'dus ik dacht: 'nou, waarom ga ik daar niet een week heen? ik ken daar niemand, maar ik weet zeker dat ik iemand zal ontmoeten.

'”. Akhurst maakte zich klaar om met lege handen naar huis terug te keren toen een wederzijdse vriend voorstelde om een ​​driekoppig dj-productieteam te ontmoeten dat the rocket boys wordt genoemd - hampus nordgren, oskar engstrom en markus dextegen.

"vroeger was het aan het einde van mijn reis, en ik keek eigenlijk nergens naar uit", zegt ze. "we hadden niets van elkaar gehoord, dus het was ooit een hele muzikale blind date.

".

6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën

Australie meets zweden australia v sweden - as it happened ideeën

Geweldig Australie Meets Zweden Australia V Sweden As It Happened Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.besoccer.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 6X Verbazingwekkend Terracotta In Huis Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 5X Verbazingwekkend Deuren Verven Tips Ideeën 6X Uniek Zwevende Tv Meubel Ideeën 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 5X Elegant Zweeds Appartement Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Interieurproof Cadeautips Kerst Ideeën