Nieuw Australisch Kleurrijk Huis 4X Woonidee Een Familiehuis In Australië Vtwonen Ideeën

Als vierde in de serie, na de meest kleurrijke steden ter wereld, de kleurrijkste steden in noord-amerika en de kleurrijkste steden in europa, gaan we nu naar australië en nieuw-zeeland.

En de structuur voor deze aflevering wijzigt een beetje vanwege het feit dat er hier ongetwijfeld kleurrijke plaatsen zijn, maar het zijn niet altijd steden. Anders dan in europa, kijken we in australië naar prachtige landschappen, eigenzinnige bezienswaardigheden, wonderen van de natuur en ja, sommige steden en dorpen, maar eerlijk gezegd kwalificeren we ze als kleurrijk.

Ik had ooit het geluk om australië een paar jaar thuis te noemen en heb veel gereisd op een bepaald punt van dit land-continent. Het is een lange weg van overal, dus als je eenmaal in het zogenaamde land down under bent, moet je er het beste van maken.

Dit zijn mijn favoriete kleurrijke plekken om op je to-do-lijstje te zetten voor je reis naar australië. Pro-tips: een van mijn meest magische ervaringen in het rode centrum was ooit de sounds of silence, een diner in de buitenlucht van eersteklas eten vergezeld van champagne en wijnarrangementen, bij zonsondergang met uluru aan de horizon.

Je luistert naar lokale overlevering, muziek en reist vrij een magische avond. Pro-tip: zorg ervoor dat je in hosier lane een bezoek brengt aan movida, waarschijnlijk mijn favoriete restaurant in melbourne, en dat kondigt iets aan.

Geweldige locatie, aangename omgeving en super spaans eten. Pro tip: beneden langs de kust via de pier en de jachtclub is de middle brighton baths, een prachtig restaurant met uitzicht over de baai en de skyline van melbourne.

Genesteld in de bergen dichtbij cairns in het noorden van queensland, net ten zuiden van het daintree rainforest, ligt het kleine stadje kuranda. Oorspronkelijk gevestigd met de hulp van de inheemse djabugay-bevolking, die in 1888 de locatie ngunbay of "plaats van het vogelbekdier" noemde, werd kuranda een vakantie- en huwelijksreishotspot nadat het was verbonden met de spoorweg.

Zelfs alexander graham bell bracht hier in 1910 opnieuw een excursie door. Tegenwoordig is kuranda een artistieke wijk die is overgebleven uit de jaren zestig. Het is een bloeiend kunstcentrum dat bezoekers van over de hele wereld trekt.

De stad is op zoveel manieren kleurrijk: van de kunstenaars die er wonen en werken tot de kunstwerken zelf, van de bruisende kunst- en ambachtsmarkten tot de kleine huizen langs de buitensporige straat.

Het zorgt voor een prachtig en glanzend dagje uit vanaf de kust van het great barrier reef, en je komt lager terug met prachtige souvenirs. Pro-tip: veruit de beste manier om kuranda te bereiken is via de skyrail-kabelbaan, vanaf de caravonica-terminal ongeveer 15 minuten uitstellen via de avenue van cairns en dan terugkeren op de prachtige kuranda scenic railway.

Trakteer uzelf op de gold class op de les en geniet van het uitzicht met wat snacks en een glas wijn.

6X Galerij Australisch Kleurrijk Huis Ideeën

Australisch kleurrijk huis 4x woonidee: een familiehuis in australië vtwonen ideeën

Nieuw Australisch Kleurrijk Huis 4X Woonidee Een Familiehuis In Australië Vtwonen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 6X Inspirerend Studentenkamer Inrichten Ideeën 6X Mooi Blauw Badkamerontwerp Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 6X Nieuw Dakterras Bars Inspiratie Ideeën 5X Van Donkere Kelder Tot Droombadkamer Ideeën 6X Super Goed Industriele Inrichting Ideeën 5X Krijtbord In Huis Tips 6X Inspirerend Grote Ruimte Inrichten Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5X Interieur Woonkamer Kleuren Tips 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën