Verzameling Australisch Kleurrijk Huis Typisch Stock Afbeelding. Image Of Deur 127124185 Ideeën

Pro-tip: ga naar paddington alimentari, een delicatessenwinkel/café waar je nu niet alleen precieze koffie krijgt, maar ook enkele eersteklas italiaanse snacks, het beste voor een picknick op bondi beach.

Net naast melbourne, langs het mornington-schiereiland dat beroemd is om zijn stranden en wijngaarden, ligt mount martha. En mount martha, een strandgemeenschap met een prachtig uitzicht over de hele port phillip bay tot aan melbourne, heeft grotere zwemboxen.

Pro-tip: maak er een roadtrip van, vertrek vanuit melbourne, rijd langs brighton, helemaal naar beneden over het mornington-schiereiland, over de kleine opening van de bijna ronde baai met de veerboot van sorrento naar queenscliff, en omhoog langs het bellarine-schiereiland terug naar melbourne.

Je kunt het gemakkelijk in een dag doen, maar als je onderweg de nacht kunt blijven, nog beter. Het eiland tasmanië is een van de verborgen plekjes van australië waar maar weinig reizigers komen. Degenen die dat niet hebben, komen tekort.

Je kunt een korte vlucht nemen tussen melbourne en de hoofdstad van tasmanië, hobart, of de nachtveerboot nemen vanuit melbourne (maar wees gewaarschuwd, de overtocht kan soms moeilijk zijn). Zodra u hobart bereikt, ontdekt u een stad die doet denken aan reykjavik, vol kleurrijke woningen, een kleine maar beste vissershaven, een geweldige weekendmarkt en een toegangspoort tot de rest van dit toch zeer wilde eiland.

Pro-tip: hoewel de kleurrijke constructies van hobart overal duidelijk zijn, als je mount kunanyi (mount wellington) beklimt, heb je de hele stad - en in feite het hele eiland - aan je voeten. Er is ook een hop-on, hop-off bustour, als je weinig tijd hebt.

De eerste keer dat ik naar adelaide vloog, was ergens in het jacaranda-seizoen in november, d. W. Z. De lente in australië. Toen ik op de stad neerkeek, zag ik eindeloze straten gemarkeerd in paars.

Later ontdekte ik dat dit straten waren met jacarandabomen, allemaal in opmerkelijke bloei, waardoor de hele stad paars kleurde. Een kruidenspektakel van de bovenste plank met een beetje hulp van stedenbouwkundigen.

Je zult ze overal zien als je deze mooie stad, de hoofdstad van zuid-australië, ontdekt, maar dan specifiek rond de zuidelijke buitenwijken van millswood, goodwood en unley, en langs grote street. Pro-tip: ga voor wat extra kunstmatige kleur naar gay's arcade en de adelaide central market.

Pro-tips: het is duidelijk dat u niet langer alleen naar nieuw-zeeland komt om dit te zien. Ga niet voorbij aan de waitomo glowworm-grotten, die je versteld doen staan ​​met hun gloeiende delicate blauwe milde in de donkere grotten.

En als je een tijdje blijft, hier is een uitzonderlijke 14-daagse reisroute door nieuw-zeeland. De kleurrijke brighton bathing boxes zijn een van de meest gefotografeerde locaties in melbourne, zowel onder de lokale bevolking als onder vakantiegangers.

Ze hebben meer dan 100 jaar geschiedenis achter de rug. Ze bevinden zich ongeveer 12 km ten zuiden van federation square in een van de meest verschillende buurten van melbourn.

6X Galerij Australisch Kleurrijk Huis Ideeën

Australisch kleurrijk huis typisch stock afbeelding. image of deur - 127124185 ideeën

Verzameling Australisch Kleurrijk Huis Typisch Stock Afbeelding. Image Of Deur 127124185 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën 6X Mooi Beamer In Huis Ideeën 4X Elegant Back To Work Ideeën 5X Mooie Badkamer Stoer Klassiek Tintje Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 5X Mooi Interieurproof Cadeautips Kerst Ideeën 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 6X Laatste Jaar Zelfbouw Rotterdam Ideeën 5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën