Afbeeldingen Australisch Kleurrijk Huis Wit Voor De Betere Inkomstklasse Met Tegel Ideeën

Ik wist niet meer waar ik op moest rekenen toen brian me vertelde dat hij me mee zou nemen om wat huizen aan zee te laten zien, wat misschien ook interessant voor mij is.

Green point, brighton beach met zijn gazons, tuinen en uitzicht op port phillip bay en de skyline van melbourne city, brighton beach is altijd een fundamentele aantrekkingskracht geweest voor bewoners en bezoekers, maar ik heb daar voor mijn reis oprecht geen onderzoek meer naar gedaan.

Het was een mooie late namiddag, het was een bijzondere ervaring om al die prachtige en kleurrijke strandbadboxen op enige afstand in een rij te zien staan.

Ik kwam erachter dat de brighton beach boxes een iconisch symbool zijn van dit beroemde strand dat in port phillip bay ligt. De dozen zijn een combinatie van privébezit en eigendom van de overheid.

Wanneer een niet-openbare eigenaar er een moet verkopen, koopt de overheid het om te voorkomen dat het historische erfgoed ooit wordt aangetast.

Het is de veldeigenaren niet eens toegestaan ​​om hun dozen opnieuw te schilderen in een buitengewone achtertuinkleur die al wordt weergegeven, en herontwerpen is ook niet toegestaan.

Met de auto - brighton bathing beach boxes bevinden zich ongeveer 12 km ten zuiden van federation square in de meest onderscheidende buurten van melbourn.

Als u aan het rijden bent, volg dan de koers naar brighton beach gardens of brighton life saving club en beide bieden parkeergelegenheid voor voertuigen.

Openbaar vervoer – sandringham metrolijn (groen) duurt ongeveer 25 minuten van flinders street railway station naar brighton beach station, dan nog 12 minuten lopen (1 km) naar brighton beach.

Het adembenemende uitzicht op de skyline van de stad en de pijnbomen maken de brighton beach gardens een perfecte regio voor fotografen.

Het is de perfecte plek voor een parkeerplaats of een korte stop als u van brighton beach station naar de kleurrijke badboxen loopt.

Toen mykey o'halloran in februari naar een bungalow op het australische phillip island verhuisde, wist hij dat hij de woning een make-over wilde geven, met zijn kenmerkende kleuren: regenboog.

Maar toen bekend werd dat de 'regenbooghaarkunstenaar' van unicorn manes via mykey het plan had om zijn huis muliti-gekleurde tinten te schilderen, maakten enkele van zijn nieuwe buren hun ongenoegen kenbaar.

"ik had vijf mannen die agressief op de voordeur sloegen", vertelde hij in maart aan qnews. "eentje dreigde me te vermoorden als ik mijn residentieregenboog schilderde.

". “[een] man stelde zich vanaf de overkant voor als de huiseigenaar. [hij] vertelde me dat zijn reden om bij mij thuis te zijn, was om me nu te vertellen dat ik de regenboog van mijn woonplaats niet moest schilderen.

O'halloran slaagde erin de dreigende ontmoeting vast te leggen en de lokale politie beschuldigde een 23-jarige man van onwettige mishandeling en bedreiging met moord.

Toen het nieuws eenmaal bekend was, kwamen de lokale gemeenschap en australiërs van zelfs melbourne (meer dan 2 uur rijden) hier samen om op te komen tegen homofobie en duidelijk te maken dat de homoseksuele man, zijn flamboyante kapsel en zijn liefde voor regenbogen waren welkom op phillip island.

6X Galerij Australisch Kleurrijk Huis Ideeën

Australisch kleurrijk huis wit voor de betere inkomstklasse met tegel ideeën

Afbeeldingen Australisch Kleurrijk Huis Wit Voor De Betere Inkomstklasse Met Tegel Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Galerij Geweldige Dakwoning Brussel Ideeën 5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 6X Laatste Poef Huis Ideeën 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 6X Stoere Luxe Badkamer Ideeën 5X Galerij Typisch Nederlandse Woonaccessoires Ideeën 5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 5X Nieuw Eettafel Bank Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 5 Maatwerk Inbouwkasten Op Zolder Slaapkamer Ideeën 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 5X Super Goed Conceptstore Portrait Haarlem Ideeën