Mooi Australisch Kleurrijk Huis Kleurrijke Strandhutten In Brighton Beach Near Melbourne Ideeën

Meer dan honderd mensen hielpen o'halloran om zijn huis te schilderen. De grootste verfhandelaar van australië, dulux, schonk de verf en in een weekend schilderde het leger van vrijwilligers elke centimeter van zijn bungalow in schitterende regenboogkleuren.

"na een orkaan komt een regenboog", plaatste o'halloran op instagram. "dus heel veel hulp en liefde van de gemeenschap van iedereen die stopte door vandaag hallo te zeggen of een kwast heeft opgepakt en heeft geholpen om mijn regenbooghuis te realiseren.

”. "ik bewonder elke geweldige boodschap die ik de afgelopen maand heb ontvangen, de woorden van bemoediging om mezelf te zijn, woorden van liefde en begrip van opstaan ​​en nu geen afschuwelijk gedrag toestaan.

En vandaag nemen we een standpunt in tegen pesten & homofobie en dat geldt voor alle lhbtiqa+ fobieën. Het is nu niet oké, het is niet langer acceptabel en zeker niet in deze tijd.

". Een woonwijk met allemaal kleurrijke dakhuizen in de stad pattaya, thailand. Foto genomen op 01/10/2018 via drone-apparaat.

We zijn trots om deze print van getty images te leveren in samenwerking met australian views. Australian views-functiefoto's van getty images en verschillende geselecteerde australische fotografen.

Onze moderne ingelijste prints zijn professioneel gemaakt en uitgerust om aan je muur te grijpen. Houten ingelijste 20x16 print met een digitaal mat effect.

De totale buitenafmetingen zijn 22x18 inch (559x457 mm). Afgewerkte onderrug aspecten bruin rugpapier, opvallende beugel en hoekbumpers.

Geglazuurd met duurzaam styreenplastic om een ​​zeker onbreekbare glasachtige afwerking te geven, moeiteloos te reinigen met een vochtige doek.

Maximale afmeting van afgedrukte afbeelding is 16 "x 12". Zwart gepigmenteerd beton en zwarte latten van bomen zijn gebruikt om dit tactiele huis in het dorp federal, new south wales te creëren met behulp van de australische studio edition office.

Het in melbourne gevestigde bedrijf ontwierp federal house zowel als een vredig toevluchtsoord voor zijn klanten als een sculpturaal object dat in een helling in het heuvelachtige, beboste landschap is gegraven.

"op afstand is de constructie recessief, een schaduw binnen het gigantische landschap", beschreef edition office. "bij nader inzien contrasteert een duidelijk gestructureerde buitenhuid van dikke houten latten met het gevoel van een machinaal bewerkte tektoniek, waardoor gebaren van natuurlijke substanties de communicatie met fysieke menselijke intimiteit kunnen stimuleren.

". Gebaseerd op de verandatypologie die gebruikelijk is in de koloniale boerderijen van australië, wordt een centraal woon-, eet- en keukenhuis omgeven door een gedeeltelijk overdekt terras.

Dit dek is ooit ontworpen om een ​​verscheidenheid aan uitzonderlijke verbindingen met het omringende landschap te creëren. Vroeger was het omzoomd met zwarte struiken latten die lucht, uitzicht en meer direct zonlicht filteren aan de westelijke rand, en volledig open gelaten voor panoramische uitzichten naar het noorden.

Glazen schuifdeuren rond de woonruimtes zorgen ervoor dat ze volledig kunnen worden geopend voor de elementen of worden afgesloten.

6X Galerij Australisch Kleurrijk Huis Ideeën

Australisch kleurrijk huis kleurrijke strandhutten in brighton beach near melbourne ideeën

Mooi Australisch Kleurrijk Huis Kleurrijke Strandhutten In Brighton Beach Near Melbourne Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.123rf.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 5X Retro Badkamer Chase En Lauren Ideeën 5 Slaapkamer Mag Dag Uitslapen Ideeën 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 5X Frisse Lichte Badkamer Textieldesigner Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 5X Nieuw Eettafel Bank Ideeën 5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën 5X Verbazingwekkend Deuren Verven Tips Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Interieurproof Cadeautips Kerst Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën