Mooi Australisch Kleurrijk Huis 4X Woonidee Een Familiehuis In Australië Vtwonen Ideeën

In het midden is een dubbelhoge vide in de achtertuin, verlicht door een snede in het dak van het huis. "de groei en samentrekking van de binnenruimten maakt verschuivingen mogelijk tussen het intieme en het publieke, tussen het onmiddellijke landschap en het uitgestrekte zich ontvouwende landschap in het noorden", aldus de studio.

Langs het japanse aspect van het huiselijke is het slaapkamerblok, wat de studio een "enclave van terugtrekking, rust en eenzaamheid" noemt met twee kleinere kamers, beide aspecten van een rustruimte en een grote slaapkamer met eigen badkamer en een eigen persoonlijk terras.

Voor het interieur worden het donkere hout en beton gecontrasteerd door middel van lichtere houten vloeren en meubels op basis van bruin leer, met op maat gemaakte deurgrepen die zijn ontworpen om een ​​"tactiele betrokkenheid" bij het huis aan te moedigen.

Op de lagere graad is een mager zwembad aan het ene uiteinde open naar het landschap, dat lucht afkoelt terwijl het door het gebouw reist, de leegte van de achtertuin in de woonruimtes.

Deze natuurlijke luchtstroom wordt aangevuld met een plafondventilator voor de warmere dagen van de 12 maanden en een open haard voor de winter. Edition office heeft momenteel een ander landelijk huis voltooid in de australische stad kyneton, waar ook een natuurlijke omgeving een palet van textuurstoffen vormde.

Australische residentiële architecturale patronen hebben zich in de loop van de tijd aanzienlijk ontwikkeld, van de begindagen van constructies gemaakt van redelijk betaalbaar en geïmporteerd golfijzer (dat nog steeds te zien is in de dakbedekking van historische huizen) tot meer verfijnde stijlen die zijn geleend van andere landen, zoals de victoriaanse stijl uit het verenigd koninkrijk, de georgische mode uit noord-amerika en europa en de californische bungalow uit de verenigde staten.

Een gemeenschappelijk kenmerk van het australische huis is het gebruik van omheiningen in voortuinen, ook gebruikelijk in zowel het vk als de vs. "in australië is de synthetische achtergrond van levensstijlen alle hoogte- en dieptepunten.

Een modernistische dwaasheid in veelkleurig metselwerk kan aan de ene kant naast een georgisch herenhuis zitten en aan de andere kant een verstandig werk van architectonisch onderzoek.

". Inheemse australiërs zijn traditioneel semi-nomadisch en roteren tussen specifieke gebieden in samenhang met de seizoenen om gewassen te oogsten en te behouden. Ze beheerden het land door gecontroleerde verbrandingspraktijken met een tweejaarlijkse afbranding die de bosgroei belemmerde en de ontkieming van gewassen beïnvloedde.

[3]. De huisvesting van de eora-mensen die europeanen in sydney voor het eerst tegenkwamen, waren schuilplaatsen die waren gebouwd van een halve cirkel van stok, bedekt met grote vellen schors die gemakkelijk moesten worden ontdaan van melaleuca-hout dat overvloedig langs waterwegen groeide.

Andere soorten eenvoudige constructies werden overwogen, waaronder afdaken en in tropische gebieden verhoogde dozerplatforms. Gras, bladeren en riet zijn gebruikt als een rieten dak waar geen geschikte schors beschikbaar was.

[4]. Er zijn situaties van inheemse volkeren die het gebruik van droge stenen muurtechnieken in west-australië gedeeltelijk hebben vastgesteld. De aboriginals bouwden bovendien visvallen van droge stenen, waarvan de meest uitgebreide, met een lengte van meer dan 500 meter, zich aan de barwon-rivier bij brewarrina bevindt.

De leeftijd is niet bekend. Het is na vele overstromingen onderhouden en herbouwd en er wordt gezegd dat het door de schepper-geest aan de lokale clans is gegeven.

6X Galerij Australisch Kleurrijk Huis Ideeën

Australisch kleurrijk huis 4x woonidee: een familiehuis in australië vtwonen ideeën

Mooi Australisch Kleurrijk Huis 4X Woonidee Een Familiehuis In Australië Vtwonen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën 5X Prachtig Perfecte Room Dividers Ideeën 6X Landelijke Badkamer Modern Industrieel Tintje Ideeën 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën 6 Senioren Slaapkamer Inrichten Ideeën 5X Uniek De Japanse Tuin Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 5X Ikea Besta Kasten Tips 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën 5X Badkamers Met Inloopdouche Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën