Verbazingwekkend Bad Op Pootjes Klassiek Carlton 170Cm Ideeën

De benen-in-bad-opname is uitgegroeid tot een instagram-klassieker: benen gestrekt, een badbom ingezet, kaarsen aangestoken op de hoeken van het bad.

Iedereen, van beroemdheden tot bloggers over de manier van leven tot de verwarrende mensen op mijn explore-pagina, heeft deze dingen gepost, en ik begrijp waarom.

Zoals iedereen die mijn gordijnen op instagram heeft gezet omdat het licht er "mooi uitzag", begrijp ik de aantrekkingskracht van het delen van serene dagelijkse momenten.

Ze zijn tenslotte moeilijk te krijgen. Maar hoewel ik weet dat het mijn verlies is, zal ik in geen geval een ontspannende foto van een badkuip ontdekken, en ik zal er ook nooit een kunnen plaatsen.

Waarom? om een ​​foto van een badkuip te plaatsen, moet deze eerst worden genomen. En om het te kunnen nemen, moet een mobiele telefoon - misschien zelfs een iphone - binnen de omtrek van de badkuip zijn.

Dit is het gruwelijke aspect dat in dit scenario zou kunnen plaatsvinden: je moet je telefoon laten vallen. De telefoon kan in het water vallen.

De mobiele telefoon wil misschien zijn buit ontmoeten in de weelderig geurende afgrond die je voor jezelf hebt gecreëerd. Je zou in paniek kunnen raken en jezelf uit de badkuip kunnen hijsen.

(gelieve nu niet uit te glijden. ) giet wat rijst in een kom uit een plastic zak rijst die je in 2016 bij costco hebt gekocht. Je zou je telefoon in de kom met rijst kunnen laten vallen.

Je kon 24 uur wachten zonder resultaat. Je kunt je telefoon voor altijd kwijtraken. En je foto. Herinner je je extreem telefoonknijpen? we dachten allemaal dat dat vroeger slecht was.

En het nemen van een foto van benen-in-bad omvat een gevaarlijke fase die voor mij te vergelijkbaar is om zelfs maar te overwegen. Je smartphone van een berg laten vallen? het is dood.

Je telefoon in het water laten vallen? het is waarschijnlijk ook dood. Het enige verschil is de hoogte van waaruit het valt. (en het knijpen, maar doe niet alsof je handen niet glad zullen zijn in dat bad.

Het is nat!). Natuurlijk denk ik niet langer slecht over degenen die benen-in-bad-foto's maken. Een eersteklas bad is een luxe om gevierd te worden, en als je ervaart dat je smartphone boven een stomende tobbe met verlies van levenswater echt de moeite waard is, ga er dan voor.

Maak dat schot. Leg daarna je smartphone op de retour van de badkamer. Schiet op de sterren die ik niet kan bereiken. Maar als u merkt dat u niet kunt genieten van de benen-in-bad-afbeeldingen van verschillende mensen, moet u er rekening mee houden dat u niet de enige bent.

Het is een riskante zaak, aan water grenzende iphone-foto's -- een waar we niet allemaal geschikt voor zijn. Mij? ik ben er nu niet voor gemaakt.

Het vrijstaande bad is het middelpunt van menig mooie, moderne badkamer. Als je er de ruimte voor hebt (en er is tegenwoordig misschien zelfs een groot aanbod van kleine vrijstaande baden), is het een opvallende toevoeging aan een hedendaags badkamerontwerp.

Je vindt ze in verschillende vormen, van de hoekige, vierkante en nieuwste ontwerpen tot extra gewelfde ovale vrijstaande baden.

5X Inspirerend Bad Op Pootjes Ideeën

Bad op pootjes klassiek carlton 170cm ideeën

Verbazingwekkend Bad Op Pootjes Klassiek Carlton 170Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.windsorbathrooms.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

X Inspiratie Woonkamer Inrichting Tips 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 4 Zwart Wit Inrichting Zwartwit Of Allover We Helpen Je Kiezen 5X Taupe Kleur Interieur Tips Woonkamer Sfeer Ideeen Presenteer Je Verzameling In Een Overzichtelijke 4X Led Panelen Voor Thuisgebruik Modern Le Dpaneel Incl. 80 Cm 40 W Ideeën 5 Kleur In Je Interieur Op Zoek Naar Een Nieuwe Interieur? 4 Gordijnen Veranderen Je Inrichting Prijzen Voor Verduisterend Gordijn Op Maat 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 4 Klein Wonen Met Vide 7 Dingen Waar Je Nu Aan Dient Te Denken Bij Het Kopen Van Een 5X Welke Ventilatiesystemen Bestaan Er Ventilatiesysteem Moet Ik Kiezen? Ideeën 6X Turkse Mozaiek Lamp Tips 6X Verbazingwekkend Decoreren Met Behang Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 4 Kleed Op De Bank Bolvormig Getextureerd Om Over