Galerij Bakstenen Muur Binnen Trend Een In Uw Interieur Ideeën

Om de rijen langs de ramen en deuropeningen af ​​te werken, probeerden we een paar onderscheidende technieken. De eerste (links afgebeeld) gebruikte een stenen hamer. Dat is eigenlijk een hamer met aan één kant een beitel.

Op een schaal van 1-10 zou ik deze aanpak rond een 5 beoordelen. Als je voor ruwe, onvolmaakte randen gaat, is het geweldig, maar als de randen langs de deuropening de enige plaatsen zijn waar de steen is gebroken, ziet het er een beetje raar uit.

En het is moeilijk om het stuk in een precieze maat te beschadigen. De volgende techniek (aan de rechterkant) die we gebruikten, was een natte tegelzaag en het werkte zo goed. Het was gemakkelijk om de sneden onder controle te houden en werkte vooral goed voor de lange sneden langs het plafond.

Dit is waar we uiteindelijk gebruik van hebben gemaakt en ik raad het ten zeerste aan. Nu je faux-steen is geïnstalleerd, is het tijd om te voegen en af ​​​​te werken! bekijk hier deel 2 van deze tutorial!.

Als er een zogenaamde "trend" is waar we geen genoeg van kunnen krijgen, is het wel zichtbare baksteen. Voor sommige gelukkige huiseigenaren onthult het weghalen van gipsplaten mooie bakstenen muren, die een ruimte een tijdloze textuur, warmte en persoonlijkheid geven.

Er gaat niets boven originele klei-en-mortelblokken om de geschiedenis van een huis te herinneren - gebakken bakstenen bestaan ​​immers al vele jaren. En of het nu onbewerkt of geverfd is, het uiterlijk leent zich voor een reeks stijlen, van rustiek tot industrieel.

Maar er zijn enkele nadelen aan het blootleggen van de letterlijke bouwblokken van uw huis, waarvan de minste de uitdaging is om schilderijen te plaatsen (oplossing: boor in de mortel en gebruik ankers).

Er is bovendien het feit dat, volgens dwell, binnensecties, of wythes, meestal zijn gemaakt met minder kwalitatieve stoffen dan buitenkanten, en ze werden regelmatig gelegd door beginners die de kunst van metselwerk bestudeerden.

Maar het grootste probleem van allemaal? hoewel ze er ook stevig uit kunnen zien, is zichtbare baksteen echt behoorlijk poreus, waardoor het vatbaar is voor de absorptie van zowel vuil als vocht, waarvan de laatste kan leiden tot bederf en schimmelproblemen.

Daarom is het zo belangrijk om een ​​afdichtmiddel of verf op acrylbasis aan te brengen op uw bakstenen en mortel binnenshuis om vocht te beschermen. Gebruik voor het afstoffen een microvezeldoek of de opzetborstel van je stofzuiger, schrijft toni hammersley in the complete book of clean.

Voor een grondige reiniging raadt hammersley aan om een ​​beetje water te mengen met gelijke componenten zout en een beetje afwasmiddel of castillezeep. Schrob de pasta op de muur met een harde borstel en laat het tien minuten zitten.

Gebruik tot slot een vochtige spons en een emmer water om het zelfgemaakte antwoord van de muur te spoelen.

5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën

Bakstenen muur binnen trend: een in uw interieur ideeën

Galerij Bakstenen Muur Binnen Trend Een In Uw Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : immo.vlan.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5X Galerij Decoratie Oude Trommeltjes Ideeën 5X Verzameling Binnenkijken Jolanda Luijendijk Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 6X Luxe Vintage Badkamer Ideeën 5X Afbeeldingen Muurdecoraties Babykamer Ideeen Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 6X Trend Tinten Donkerder Ideeën 6X Prachtig Design String Kasten Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 6X Nieuw Containerwoning Als Buitenverblijf Ideeën