Geweldig Bakstenen Muur Binnen Maken Oude Details, Mooi Voegwerk, Alles Over Ideeën

Geen baksteen onder je pleister? behangbedrijven zoals newwall en woodchip & magnolia heeft realistisch ogende baksteen- en steenpatronen ontwikkeld - een leuke en handige manier om de trend na te streven!.

Blootgestelde bakstenen muren worden al lang gezien als een heilige graal van interieurs, het perfecte antwoord voor het kweken van een stijlvolle, maar toch ingetogen kenmerkende muurlook.

Voor sommige gelukkige huiseigenaren is het weghalen van een onaangename gipsplaat alles wat nodig is om een ​​prachtige bakstenen muur te onthullen die zich leent voor verschillende interieurstijlen; van de verenigde staten van amerika tot industrieel.

Er zijn echter nadelen aan het onthullen van de letterlijke bouwblokken van uw huis en om de juiste look te krijgen, is voorzichtige voorbereiding, aandacht voor detail en geduld vereist.

Onze gids leidt je door de techniek van het maken van een element met onbedekte stenen, om ervoor te zorgen dat je de gewenste afwerking krijgt.

Een zichtbare bakstenen uitgestrektheid is een dramatisch statement, want welke muur je ook kiest, zal de focus van de kamer worden. De gemakkelijkste muur om te strippen is er een zonder deuren of ramen, omdat het werken met ronde randen je traag zal maken, en je wilt vullen en zorgvuldig repareren als je klaar bent.

Kijk ook eens hoeveel radiatoren en stopcontacten er aan de muur hangen. Als een hele muur een beetje een te grote verplichting voor je is, wat dacht je ervan om in plaats daarvan een oven bloot te stellen? we houden van dit gezellige hoekje (hierboven) van de eigenaar van een huis jade, die ongekookte baksteen heeft gecombineerd met donkergrijs in haar leefruimte.

Breng balans met huidige toevoegingen zoals een slanke replica om te voorkomen dat het er te traditioneel uitziet, maar belichaam de hygge ook met veel plaids en kussens.

Kale baksteen werkt hoger met een 'ruwe' moderne look, dus we zouden het aanraden om de stijl van eventuele frontplaten en radiatoren te veranderen in metallic als ze dat nog niet zijn.

Een zichtbare bakstenen muur trouwt met een interieur in industriële stijl, dus als je voor deze look gaat, overweeg dan om stroomkabels in een gegalvaniseerd kanaal te laten lopen.

Het angstaanjagende aspect van het onthullen van oud metselwerk is dat er geen echte manier is om te vertellen hoe de muur eruit zal zien totdat deze klaar is.

Als je het type personage bent dat niet tevreden zal zijn met rustieke, ongelijke stenen, scheuren en vlekken, ga dan onmiddellijk verder met het cheat-alternatief (hieronder).

Als je eenmaal klaar bent om de sprong te wagen, boor dan eerst een geleidegat om er zeker van te zijn dat er absoluut weer baksteen is. Om er zeker van te zijn dat de stenen van exact voldoende hoge kwaliteit zijn om een ​​kenmerk in een schema te maken, ontdekt u een testwebpagina (ongeveer 30 vierkante centimeter), die u een goed idee zou moeten geven van het aangename van uw stenen.

Als je er niet blij mee bent, stop daar dan, maar als je de look leuk vindt, bereid je dan voor om de rest aan te pakken. U wilt een veiligheidsbril, handschoenen, maskers en goede kleding.

Sluit ook de ontspanning van de kamer af om ervoor te zorgen dat er niets beschadigd raakt tijdens het verwijderen van de muur. Investeer in de stevigste plastic folie die je kunt vinden en leg deze overal in de kamer, op de grond en in het meubilair, en plaats karton direct onder je werkgebied.

Onthoud dat deze onderneming behoorlijk wat stof zal veroorzaken, dus het is verstandig om twee emmers onderweg te hebben om het oude pleisterwerk te verwijderen, zodat je ze altijd in kleine hoeveelheden kunt legen.

5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën

Bakstenen muur binnen maken - oude details, mooi voegwerk, alles over ideeën

Geweldig Bakstenen Muur Binnen Maken Oude Details, Mooi Voegwerk, Alles Over Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.natuursteenstrips.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 6X Inspirerend Bohemian Dakterras Barcelona Ideeën 6X Luxe Vintage Badkamer Ideeën 6X Uniek Glazen Potten Decoreren Ideeën 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Industriele Eettafel Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën 5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 6X Prachtig Chaise Longue Interieur Ideeën 5X Afbeeldingen Google Hoofdkantoor Dublin Ideeën