Uniek Balkon In Huis Großes Schönes Haus Mit Gestrahltem Stockbild Bild Von Ideeën

Onze eerste stop was in het cliff palace, de grootste gecompliceerde in mesa verde. Misschien wil je ze heel goed zien vanaf een uitkijkplatform.

Om 17. 00 uur onze rondleiding van een uur naar het balkonhuis is begonnen. De oorspronkelijke skilodge van winter park, erkend als het balcony house, vertegenwoordigt levendig de vroege geschiedenis en baanbrekende evolutie van het eerste mountain park van de stad denver, terwijl het ook baanbrekende tendensen in de ski-industrie in colorado als geheel bevordert.

Sinds 1955 heeft het balkonhuis een fundamentele functie gespeeld bij het skiën, snowboarden en zomeractiviteiten, en bij het verbeteren van de gebruikelijke ervaring van bezoekers, samen met "niet-skiërs en toeristen", zoals de reclame-inspanningen al jaren verkondigen.

Het balkonhuis is ontworpen met de hulp van stephen bradley, de eerste directeur van de winter park recreational association (wpra), die ook het eerste skiverpakkings- en sorteerapparaat in de verenigde staten uitvond.

Het balkonhuis met twee verdiepingen, met zijn panoramische uitzichten vanaf de trapsgewijze balkons, is een uniek voorbeeld van moderne architectuur uit het midden van de eeuw.

Het balcony house was vroeger een van amerika's allereerste passieve zonne-ski-lodges en zijn stijl veroverde amerika's fascinatie voor futuristische ontwerpen en het komende huistijdperk.

“winter park heeft zich zorgvuldig gedifferentieerd door zijn lange geschiedenis van authenticiteit in tegenstelling tot andere, tonnen jongere colorado-lodges waarvan bezoekers het erover eens zouden zijn dat het skiën in colorado begon na de tweede wereldoorlog met wortels in beieren.

Geen winterpark. Onze identiteit is oprecht. ”. Vanaf 6 april 2020 zijn de door u gekozen annuleringsvoorwaarden van toepassing, ongeacht de situaties die door het coronavirus worden veroorzaakt.

We stellen voor om een ​​gratis annuleringsoptie te reserveren voor het geval je reisplannen moeten worden gewijzigd.

Een interieur-exterieur dialoog creëren een balkon heeft een vrij bestaan, ook binnen in huis. Met noch zijn kenmerk, noch zijn gebruiker gespecificeerd, kan het op meerdere manieren worden gebruikt; het hangt er bijvoorbeeld niet van af of het vuil wordt door blootstelling aan het weer.

Het brengt de bewoners opluchting en biedt hen zowel ontspanning als plezier. Een balkon heeft een stijlvolle uitstraling, maar is ook solide.

Het is een aanwezigheid die de neiging heeft om te worden vergeten, maar het is onvergetelijk. Een balkon. Deze onderneming is gevestigd in shitamachi, de enorm sfeervolle oude binnenstad van tokio.

Met mensen die vrienden uitnodigen in de doma-locatie van het huis, naar hun kinderen roepen vanaf het balkon of mensen vanuit hun winkel begroeten, is dit een deel van de stad waar communicatie niettemin springlevend is.

De eigenaar besloot een huis te bouwen voor zijn gezin van drie op het land waar zijn grootmoeder zo snel woonde.

Met zijn vrouw, oom en een jeugdmaatje en buurvrouw van de moeder kwam er vanuit de doma, het balkon en de ramen probleemloos een verbale conversatie tot stand.

Toen we dachten aan het grote huishouden van de eigenaar in combinatie met deze plek, voelden we dat de ramen en het balkon zowel de binnenkant als de buitenkant beïnvloedden en fungeerden als een auto voor een gesprek dat vroeger tot leven kwam.

In het bijzonder werd dit gebied ooit gebouwd met balkons die naar binnen uitstaken vanuit de ramen aan alle 4 zijden van het gebouw; terwijl ze normaal gesproken naar buiten zouden uitdagen.

Dit creëert een configuratie die elk van de binnenruimten vormt.

6X Verzameling Balkon In Huis Ideeën

Balkon in huis großes schönes haus mit gestrahltem stockbild - bild von ideeën

Uniek Balkon In Huis Großes Schönes Haus Mit Gestrahltem Stockbild Bild Von Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : de.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Binnenkijken Marieke Rusticus Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 5X Klein Balkon Inrichten Tips 6X Kerst Tafel Decoratie Tips 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 5X Verzameling Printer Opbergen Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 5X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 6X Inrichten Kamer Ideeen Tips 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 5X Nieuw Eettafel Bank Ideeën 5X Uniek Diy Muur Decoratie Ideeën