Mooi Balkon In Huis Appartement Ganze Wohnung Mit Balkon, Terrasse (Duitsland Neustadt Ideeën

De overkapte doma is een locatie waar de fiets gerepareerd kan worden of waar de tieners kunnen spelen. Het fungeert ook als een buurtruimte, met de oom van de familie-eigenaar of vrienden die vanaf de balkons van hun huis roepen.

Binnen fungeert de eerste verdieping als een familieruimte, in plaats van een doma. Het doel was om bevredigende ruimtes te creëren die een handig gevoel van verbinding hebben met zowel de binnen- als de achtertuin voor elk van de balkons die vanuit de ramen naar binnen steken.

De opdracht heeft de historische stijl van communiceren van japan geërfd, waar men vanaf de balkons die de straten vergeten, mensen moet aanroepen.

*doma: een binnenruimte die op dezelfde manier wordt behandeld als de grond en die naar believen kan worden gebruikt. U kunt tijdens het afrekenen geen artikel aan uw winkelwagentje toevoegen.

Balkonhuis is ongeveer 220 jaar historisch en is het oudste huidige houten woongebouw in de bahama's. Het balkon, waaraan het huis zijn naam ontleent, kijkt uit op market st.

(voorheen prison lane), ondersteund door houten kniebeugels - een kenmerkend architectonisch kenmerk van de 18e-eeuwse loyalisten.

De centrale bank van de bahama's ontving het huis in 1985 en begon later met de restauratie. In samenwerking met de afdeling nationaal archief werd het pand ooit in 1994 geopend als het balkonhuismuseum.

De jaren 1775 - 1783 merkten de komst op van een nieuwe immigrantengroep naar de bahama's, de loyalisten. Het was ook rond deze tijd, denken we, dat dit bouwwerk, dat we tegenwoordig balkonhuis noemen, werd gebouwd.

Het 1788-formaat van nassau identificeert lotnummers 14 & 15, met een structuur erop; het pand was op dat moment eigendom van mevrouw mary hardy die daar woonde met haar man, dr.

William hardy, en hun drie dochters, sarah, cicely en ann. Een reproductie van het testament van mevrouw hardy, gedateerd 1795, laat zien dat ze het bezit naliet aan haar drie dochters die op dat moment allemaal getrouwd waren.

In 1816 werd het pand ooit via een veiling verkocht, met de hulp van provost marshall, de heer william baliss, aan mevrouw isabella deane en de heer roger moore, die later trouwden en er gingen wonen.

In 1841 kochten mevrouw isabella deane-moore en haar man, roger moore, het huis echter aan de heer stephen dillet, een inwoner van haïti die met zijn moeder, hester argo, en zijn twee broers naar de bahama's kwam.

De zoon van de bekende franse legerofficier, ettienne dillet, stephen had een uitstekende invloed op de bahamaanse geschiedenis.

In 1833 werd stephen dillet de eerste gekleurde persoon in de geschiedenis van de bahama's die een verkiezing won als vertegenwoordiger voor de stad nassau, en won zeven opeenvolgende verkiezingen.

6X Verzameling Balkon In Huis Ideeën

Balkon in huis appartement ganze wohnung mit balkon, terrasse (duitsland neustadt ideeën

Mooi Balkon In Huis Appartement Ganze Wohnung Mit Balkon, Terrasse (Duitsland Neustadt Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.booking.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën 6X Ikea Ladekast Hack Tips 5X Uniek Dutch Design Week Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 6X Laatste Palm Behang Ideeën 6X Geweldig Decoratie Ideeen Woonkamer Ideeën 6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 6X Stoere Luxe Badkamer Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën 5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën