Galerij Balkon In Huis Styled Stock Fotografie Des Vintage Aus Holz Mit Ideeën

In 1851 werd dhr. Dillet eens benoemd tot postmeester-generaal en tevens tot inspecteur van de politie, in die tijd de allerbeste positie in het korps. De heer stephen dillet was bovendien een leidende figuur in vrijmetselarij, aan het hoofd van wat nu wordt erkend als de royal victoria lodge.

Hij was ook een sacristie in christ church cathedral, een wijkleider en succesvol zakenman. Op een gegeven moment diende de heer dillet bovendien als lijkschouwer van de bahama's. De heer stephen dillet stierf in 1880 in het balcony house.

Hij schonk het bezit aan zijn vrouw, charlotte, en zijn dochter, charlotte augusta. In 1899 stierf charlotte, de weduwe van stephen dillet, en hun dochter, charlotte augusta, bleef als enige eigenaar van het pand.

Charlotte augusta dillet stierf in 1913. Het huis werd geschonken aan de heer alexander martin cunningham, vriend en neef van mevrouw charlotte dillet. De heer cunningham stierf in 1943, en het pand werd verkocht zoals zijn wens was en de opbrengst werd gerepatrieerd naar zijn zus in londen.

Op 31 januari 1944 werd het eigendom overgedragen aan de victory hall corporation. In dezelfde 12 maanden werd het voor een bedrag van £ 1. 000 verhypothekeerd aan bahamas investments ltd.

Kort na de afwikkeling van de persoonlijke lening in 1947 werd het pand verhuurd aan de hon. William maxwell aitken, baron van beaverbrook en cherkley. Het pand werd later gekocht aan mevrouw marie josephine bryce, een rijke amerikaanse vrouw en erfgename van de keten van a & p food-stores in de v.

S. Mevr. Bryce huurde grace richards inc. , een bedrijf voor interieurinrichtingen in new york, in om het interieur van het huis opnieuw in te richten. Halverwege de jaren zeventig was mevrouw bryce gestopt met het bezoeken van de bahama's en liet ze het huis over aan haar dienstmeisje, mevrouw rosalie armbrister.

In 1985 verwierf de centrale bank van de bahama's balcony house en zijn eigendommen. Het ministerie van openbare werken begon met de restauratie van het pand, waarbij de vergoedingen volledig werden gegarandeerd door de centrale bank van de bahama's.

De centrale bank van de bahama's werkte samen met het department of national archives en opende in 1994 balcony house als een the balcony house museum. Museum balkonhuis is van maandag tot en met vrijdag gratis toegankelijk voor publiek.

In samenwerking met de ammc worden rondleidingen aangeboden om te informeren over de lange en rijke archieven van dit landelijke monument. Alle eerbetonen van all about limassol (als de officiële gids van limassol) hebben tot doel alleen de unieke aspecten van deze geweldige stad te benadrukken, zodat iedereen zich bewust kan zijn van de buitengewone alternatieven die ze bieden.

Ze hebben in geen geval enige promotionele of nominale waarde en dienen niet langer de activiteiten van bedrijven, gemeenten, organisaties of individuen.

6X Verzameling Balkon In Huis Ideeën

Balkon in huis styled stock fotografie des vintage aus holz mit ideeën

Galerij Balkon In Huis Styled Stock Fotografie Des Vintage Aus Holz Mit Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.alamy.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën 6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën 5X Elegant Grote Robuuste Eettafel Ideeën 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën 6 Bohemian Slaapkamer Metamorfose Ideeën 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 5X Nisje In De Badkamer Ideeën 5X Inspirerend Voordelen Van Buitenzonwering Ideeën 6X Mooie Badkamer Een Klein Appartement Ideeën 6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën 5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën 6X Geweldig Fotos Drukken Ideeën 6 Slaapkamer Zwarte Muren Ideeën 6X Minimalistisch Chique Badkamer Ideeën 6X Super Goed Decoratie Voor Planten Ideeën