Laatste Balkon In Huis Vollblütige Violette Wisteria Mit Blütenblüte Und Blättern Auf Ideeën

* opmerking: alle eerbetonen van all about limassol (als de officiële gids van limassol) zijn alleen bedoeld om de unieke aspecten van deze ongelooflijke stad in de schijnwerpers te zetten, zodat iedereen zich bewust kan zijn van de buitengewone voorkeuren die ze bieden.

Ze hebben in geen geval enige promotionele of nominale waarde en dienen niet het tijdverdrijf van bedrijven, gemeenten, organisaties of individuen. In de pittoreske straatjes die door het dorp vouni lopen, tussen de stenen scheidingswanden die zijn opgenomen in bergbeklimmende jasmijnplanten, vindt u een prachtig huisje met twee verdiepingen dat is ontworpen om huishoudens en gigantische groepen te huisvesten die willen genieten van de sereniteit van het platteland.

De gerestaureerde, stenen woning is gelegen in een afgelegen gebied, het beste voor ontspanning en rust. Het huisje is op de hoek gebouwd en het comfortabele, houten balkon eromheen heeft het de naam balcony house gegeven en biedt een panoramisch uitzicht.

Aan de voorkant van het huisje is er een tuin met een zwembad, dat ook een deel van het uitzicht is waar men vanaf het balkon van kan genieten. Naast het balkon is er op de begane grond ook een veranda met bijbehorend uitzicht en dit zijn de elementen die dit een perfecte vakantiebestemming maken voor het voorjaar en de zomer.

Aan de andere kant is de typische oven in de woonkamer ook een duidelijk voordeel voor ijsgangers. De verdiepingsvloer, met zijn eenvoudige en moderne inrichting die het gewone karakter van het gebouw niet overschaduwt, is omgevormd tot een locatie waar bezoekers eenvoudig hun hele dag kunnen doorbrengen.

De hoekbank (die ook als bed kan worden gebruikt), een volledig uitgeruste keuken, de zorgvuldig geplaatste verlichting en elegante armaturen zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een met een kingsize matras en een met 2 eenpersoonsbedden, versierd met witte tinten en rustieke elementen.

Het huisje is dus geschikt voor een geheel van 2 tot 6 personen. Tekstbeschrijving geleverd door de architecten. Een huis gebouwd in het centrum van tokio. Een echtpaar en een kind wonen. Toen ik in de buurt verscheen, het raam met lage schutting en het balkon in elk huis, was het ooit ook een plek en hulpmiddel voor een gesprek met de stad.

Dus plaatste ik huisramen aan de 4 zijden en plaatste ik grote en kleine balkons aan de binnenzijde van het raam om er een plaats van leven van te maken. Er is een balkon in het raam buiten en in de woning.

Wonen in een matige beleving van afstand tussen de balkons. -hoofdmatrasbalkon (matrasruimte van een paar. Er is opslag van kleding. ) -kinderbalkon (ruimte voor kinderen. ) -gastenbalkon (als de ouders van de vrouw uit osaka komen, slapen ze hier in de futon.

) -kledingsbalkon (vrouw ' s make-up ruimte. )-mini balkon (een klein gebied met een lage plafondhoogte zoals loft. Het is de allerbeste positie, adolescenten en meisjes verzamelen en spelen. Het is bovendien een uitgang naar het dakterras.

)-hangmat balkon ( ze kunnen op de hangmat zitten. Leesboek,slapen,)-doek droog balkon (was uithangen. Omdat de zuidkant de was goed droogt. ).

6X Verzameling Balkon In Huis Ideeën

Balkon in huis vollblütige violette wisteria mit blütenblüte und blättern auf ideeën

Laatste Balkon In Huis Vollblütige Violette Wisteria Mit Blütenblüte Und Blättern Auf Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : de.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips 6X Verbazingwekkend Terracotta In Huis Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 5X Trend Australisch Familie Interieur Ideeën 5X Mooi Interieurproof Cadeautips Kerst Ideeën 5X Kerstsfeer In Huis Tips 5 Slaapkamer Woonkamer Eenkamerappartement 35M2 Ideeën 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën