Galerij Bamboe In Huis Ideeën

De bamboeplant, die zijn oorsprong vindt in zuidoost-azië, is een van de beste kamerplanten om te verzorgen. Het is een tropische waterlelie-achtige plant die door de mens algemeen wordt begunstigd vanwege zijn voordelen:.

Hoewel een lucky bamboo-plant je op veel manieren ten goede komt, is het essentieel om de plant voldoende te verzorgen. De juiste plaatsing van de gelukkige bamboe en regelmatig onderhoud zullen ervoor zorgen dat de plant echt geluk brengt.

Er wordt aangenomen dat bamboeflora vredige elektriciteit naar je huis brengt. Het staat voor flexibiliteit en vrijheid en daarom besluiten mensen om het ook in de werkomgeving te handhaven.

Het bamboeplantarrangement vertegenwoordigt ook de vijf factoren van de aarde, de basis van een harmonieus universum. De bamboeflora wordt gezien als gelukkige bloemen volgens de feng shui.

Volgens feng shui helpt de holle structuur van de plant bij de beweging van chi-energie. Er wordt aangenomen dat de bamboeplant helpt bij de beweging van prachtige energie, wat op zijn beurt meer overvloed en welvaart genereert.

Afgezien hiervan betekent de pijpachtige vorm van de plant bovendien de wijsheid om de kracht mee te laten gaan met de stroom van binnen naar de buitenwereld, waardoor je geest en ziel worden gekalmeerd.

Als je van plan bent om bamboeplanten thuis of op kantoor te houden, moet het assortiment stengels met de juiste zorg worden geselecteerd, omdat elke opstelling een precies doel heeft, volgens feng shui.

Er zijn een aantal typische overtuigingen met betrekking tot de associatie en plaatsing van bamboeplanten en men gelooft dat deze meer vruchtbaar zijn als ze ijverig worden beoefend. Lucky bamboo kan worden gekweekt in een ondiepe schaal, een glazen kom, een pot, een hoge vaas (afhankelijk van de bamboemaat) of ook in porseleinen en keramische potten.

Kies je voor een lage schaal of kom, zorg er dan voor dat deze rondom minimaal 2,5 cm ruimte heeft zodat de wortels zich gemakkelijk kunnen uitspreiden. Bewaar de plant bij voorkeur in een transparante bak, zodat de wortels zichtbaar zijn.

Ook moet deze container alle vijf elementen bevatten: aarde, metaal, hout, water en vuur. Snoeien van potentiële verwijdering van levenloze takken, evenals het vormgeven van de basisplant. Trimmen zorgt voor overgroei om nieuwe groei aan te moedigen naarmate de plant ouder wordt.

Wanneer de lucky bamboo-plant zwaar wordt naar de top toe, met talrijke bladeren, gebruik dan een gedesinfecteerde schaar om zijscheuten een centimeter boven de basis weg te knippen. Snijd voorzichtig de uitlopers en niet de belangrijke steel.

Om de geluksbamboe gezond te houden en gestaag te laten groeien, trimt u hem over het algemeen. Als scheuten lang of dun lijken of in vreemde vormen groeien, snoei ze dan. Dit zal nieuwe groei motiveren en ook de visuele aantrekkingskracht verfraaien.

Als de bamboeplant te hoog wordt, verklein dan een uitloper van de hoofdstam, een centimeter boven een knoop. Zorg ervoor dat de uitloper minimaal twee bladpunten heeft. Plaats de verkleinde stengel in vijf centimeter water in een kom en wacht een paar weken totdat de wortels zijn gegroeid.

Voeg een paar kleine steentjes toe aan de waterbak, om de plant stabiel te houden. Dergelijke bamboeplanten groeien mooi in helder en gefilterd zonlicht. De meeste van de tweelaagse gelukkige bamboeflora wordt gewoonlijk gekweekt in glazen vazen ​​gevuld met kiezels en water, maar ze kunnen ook in goed beluchte grond worden gepot.

6X Verbazingwekkend Bamboe In Huis Ideeën

Bamboe in huis ideeën

Galerij Bamboe In Huis Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bamboebouwnederland.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Zelf Lampen Maken Een Spaarlamp (Stormlamp) 6X Prachtig Chaise Longue Interieur Ideeën 6X Moodboard Wit Groen Tips 4X New York Kamer Tips 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 4 Woonboot Interieur Parijs Zomers Onderweg In Het Zeeuwse Eilandzicht Vanuit Een 5X Kleine Bijzet Tafels Tips 5X Uniek De Japanse Tuin Ideeën 5 Hangstoel In De Tuin Kopen? Nu Tot 65% Korting V/H 6X Sfeerverlichting In Huis Tips 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën 5X Landelijk Huis Nyc Tips 5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën