Super Goed Bamboe In Huis Speehuis Moso® Der BambusSpezialist

Nee, we zijn niet meer in ubud. Camaya bali ligt op negentig minuten rijden van ubud. Wij zijn gevestigd in selat, karangasem regency, ongeveer 20 minuten van sidemen. We bevinden ons buiten het netwerk in een zeer biologisch divers gebied van bali.

Als je snel bang wordt van bugs of bugs, is dit nu niet de juiste locatie voor jou en we raden je aan ergens anders te verblijven. Al onze kosten bestaan ​​uit accommodatie en ontbijt.

Activiteiten en vervoer dienen apart geboekt te worden. We hebben doelbewust geen luchtomstandigheden, omdat de huizen zeer open zijn ontworpen om kruidenlucht door de eigenschappen te laten drijven.

Selat ligt bovendien groter dan veel andere delen van bali en 's nachts daalt de temperatuur meestal tot een ontspannen 22 graden celsius, zodat luchtvereisten in deze regio niet langer nodig zijn.

Al onze gadgets hebben ventilatoren voor extra luchtcirculatie wanneer dat nodig is. Er zijn verschillende activiteiten die we u kunnen helpen regelen voor de duur van uw verblijf.

Neem een ​​kijkje bij de activiteiten in ons menu hier op de internetsite voor meer informatie. Tijdens uw verblijf kunnen we bovendien tal van activiteiten voor u regelen, enkele van de favorieten tot nu toe zijn:.

We nemen geen creditcards meer in ontvangst bij de accommodatie. Eventuele extra kosten voor eten, vervoer en activiteiten zullen contant betaald willen worden. Houd er rekening mee dat er geen atm-desktop in de buurt is en we adviseren verrassend genoeg om voldoende contant geld mee te nemen bij aankomst.

Inchecken is om 15. 00 uur en uitchecken is om 12. 00 uur. We zijn meestal volgeboekt en zijn daarom helaas mogelijk niet in staat om vroege check-ins mogelijk te maken, omdat we ervoor willen zorgen dat we voldoende tijd hebben gekregen om alles eerder te laten verlopen dan je aankomt :).

De hoofdverdieping van de villa komt uit op het grote zwembadterras met eet- en zitgedeeltes buiten en een bbq. Twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping van het huis en delen een badkamer.

Twee slaapkamers bevinden zich op het hogere niveau van de villa en zijn toegankelijk via een trap vanaf de binnenplaats. Deze hogere slaapkamers hebben beide hun eigen badkamer met douche en dubbele wastafel en hebben een gedeeld terras met een opmerkelijk uitzicht op taylor bay en chalk sound in het noorden.

Gasten van bamboo house kunnen via de tennisbanen of de strandpoort via five turtle villa toegang krijgen tot taylor bay beach via de kustpoort. Bamboeplant wordt volgens vastu shastra en feng shui beschouwd als een geluksplant.

Op grote schaal gebruikt als kamerplant, wordt bamboe beschouwd als gunstig voor de woning omdat het veel geluk en rijkdom aantrekt.

6X Verbazingwekkend Bamboe In Huis Ideeën

Bamboe in huis speehuis moso® bamboo x-treme ideeën

Super Goed Bamboe In Huis Speehuis Moso® Der BambusSpezialist

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.moso-bamboo.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Mooie Badkamer Stoer Klassiek Tintje Ideeën 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 5 Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5X Badkamer Laten Verbouwen Ideeën 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën 5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën X Inspirerende Badkamerverbouwing Jenni Ideeën 5X Inspirerend Glas In Lood Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën