Geweldig Basic Ronde Poef Stern “Pouf” Sitzhocker Ausstellung Stockach Ideeën

De adapt round ottoman-elementen zijn verkrijgbaar in twee maten en hebben een buitenmaatse franse naad om het standaardontwerp een comfortabele ervaring te geven.

De gevleugelde armen van de round armchair definiëren zijn persoonlijkheid en kenmerken het reliëf en de gezellige formaliteit van de collectie. Er is ook een hoger model en je kunt de fauteuils aanvullen met een poef.

U kunt de stukken personaliseren door te kiezen uit speciale bekledingen, afwerkingen en kleurafwerkingen voor de metalen frames. Een van de eenvoudigste manieren om een ​​modieuze remedie aan elke kamer toe te voegen, is met een met leer beklede poef.

Als je naar de winkel gaat, betaal je uiteindelijk meer dan $ 150 voor een respectabele voetensteun. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met jaime costiglio om u deze doe-het-zelf op leer gebaseerde poef te leveren.

Ze gebruikte onze a21-hoeken om er zeker van te zijn dat deze poef de tand des tijds doorstaat. Bekijk hieronder haar plannen. De espressotafel doet dubbel dienst als poef in combinatie met een op leer gebaseerd gepolsterd blad.

En met het oog op het feit dat het een poef is, kun je je voeten omhoog leggen zonder dat alles tegen je schreeuwt om je voeten van de tafel te krijgen.

Laten we deze bolvormige leren poef bouwen en het toppunt bekleden, zodat u er volledig van kunt profiteren. Deze eenvoudige x-design poef met een rond blad geeft veel hoekig karakter aan onze in ieder geval alternatief saaie sectionele bank.

Bovendien introduceren de warmte van het hout en de zachtheid van het leer extra texturen in een overweldigend marineblauwe ruimte. De kers op de taart is de hoekige hardware en het tapijt-tack trim detail die zo moeiteloos kracht, contrast en charme bieden.

Het geheim van deze taak is om zonder problemen een premade 36″ bolvormig houten blad te gebruiken dat handig is in huishoudelijke winkels. Het blad is 1 "dik, wat voldoende ruimte biedt om de op leer gebaseerde bekleding te verbinden, terwijl de houten rand gedeeltelijk zichtbaar blijft.

De wijdverspreide a21 hoeken van simpson strong-tie zijn handig in de gegalvaniseerde staalgrijze kleur. Ik wilde echter de hoeken spuiten om extra naadloos af te stemmen op de houttinten.

De gunstige diameter van 36″ biedt veel ruimte voor trendy salontafelartikelen zoals boeken en afstandsbedieningen - en met de geïntroduceerde demping en zonder problemen afwasbaar leer, kunnen we bovendien met een gerust geweten onze voeten op de grond leggen.

Ik heb ervoor gekozen om het leer in het midden te naaien, maar ik vind het prima dat je een sterk stuk kunt vinden dat bij de hele poef past. Stiekem zou ik willen dat ik het in beide richtingen had genaaid om een ​​taart te maken, want ik hou van de manier waarop de naad de eentonigheid van het stevige leer doorbreekt.

5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën

Basic ronde poef stern “pouf” sitzhocker – ausstellung stockach ideeën

Geweldig Basic Ronde Poef Stern “Pouf” Sitzhocker Ausstellung Stockach Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : gartenmoebelcompany.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 5X Trend Mooi Gedekte Tafels Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 5 10X Slaapkamer Stalen Kozijnen Wand Ideeën 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën 6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 5X Ikea Besta Kast Tips 6X Verbazingwekkend Bamboe In Huis Ideeën 5X Nieuw Bont In Interieur Ideeën