Het Beste Basic Ronde Poef Hubsch Hocker Graues Textil Ideeën

Hieronder vindt u de stapsgewijze instructies voor het bouwen van deze bolvormige poef en het bevestigen van het leren blad. Zorg ervoor dat u volledig studeert voordat u begint.

Stap 1: bevestig korte dwarssteunen aan de lange geleider in het midden met behulp van houtlijm en 2½” pocket-hole schroeven. Maak twee reeksen. Stap 2: bevestig de bewegingshulpsecties aan de poten met houtlijm en 2½” pocket-hole schroeven.

Houd zakgaten verborgen aan de bovenkant en onderkant. Opmerking: zorg er voor maximale ondersteuning voor dat lange geleidingsplaten loodrecht op elkaar lopen.

Stap 4: het kant-en-klare paneel wordt geleverd met een zeer afgerond gebied dat ongewenst is voor deze toepassing. Maak het facet af met het gebruik van een cirkelmal en een opgesneden spiraalbit in uw router.

Stap 5: snijd het 3 "schuim om over het hele toppaneel te passen. Het kan worden samengevoegd, maar zorg ervoor dat het knus en volledig bedekt blijft. Stap 6: plaats de vulling over het schuim, trek strak en niet in het deel van de bovenkant.

Hierdoor blijft het schuim op zijn plaats tijdens het werken aan de lederen bekleding. Stap 10: installeer de hoeken aan de binnenkant van de poot op de plaats waar deze de kruissteun raakt.

Stap 11: bevestig de rand om de nietjes te bedekken. Vouw een stuk leer op basis van leer dubbel en naai het en bevestig het vervolgens aan de bovenkant met hete lijm.

Plaats tapijtkopspijkers elke centimeter recht in de bekleding en het houten blad. En daar heb je een bolvormige op leer gebaseerde poef, gewoon het beste voor je huishouden om te ervaren terwijl je ontspant op de bank.

Voel je vrij om je voet op te zetten - je verdient een beetje verwennerij na al je harde werk!. Met een grote verscheidenheid aan patronen en materialen zijn voetenbanken van ashley homestore een opmerkelijke keuze als je comfort, pracht en veelzijdigheid wilt.

Of je nu op zoek bent naar een poef met bohemien patroon of een elegante getufte optie, we hebben iets dat precies bij je past. Vertrouw op ashley furniture homestore om uw ruimte tot leven te brengen met armaturen en decor die uw stijlpersoonlijkheid laten zien.

Fungeert als een plek waar u eten en drinken op de poef kunt plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over morsen of ongelukken. Heeft je woonkamer een chaise longue nodig? met een poef verleng je je huidige bank of stoel om die meer beenruimte te geven.

5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën

Basic ronde poef hubsch hocker graues textil ideeën

Het Beste Basic Ronde Poef Hubsch Hocker Graues Textil Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.livingandcompany.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën 6X Planten Voor In De Badkamer Ideeën 6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 5X Nieuw Bont In Interieur Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 6X Luxe Vintage Badkamer Ideeën